Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο είχαν στην εκπομπή τους ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Στέφανος Αβραμίδης. Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στον «αέρα» του OverFM και στην εκπομπή Overlap, για τον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα , στην εικόνα των «ερυθρόλευκων» και στον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μίχος:

Για εάν υπάρχει κίνητρο στα playoffs για τον Ολυμπιακό:

«Όταν θέλεις να σε σέβονται και να σε αποδέχονται γιατί είσαι πρώτος, θα πρέπει να είσαι πάντα πρώτος! Αυτό είναι το κίνητρο που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και έχει ο Ολυμπιακός από τότε που γεννήθηκε. Έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός, έχει κίνητρο να έχει τις πρωτιές».

Για την εικόνα του και την προοπτική του:

«Ασφαλώς περίμενα πολύ περισσότερα από τον Ολυμπιακό. Περίμενα καλύτερο ποδόσφαιρο, περισσότερη διάρκεια, περίμενα διαφορετική ομοιογένεια στην ομάδα, να βγάζει κάτι διαφορετικό μέσα στο γήπεδο. Άλλο όμως να περιμένουμε και άλλο να έρθουμε στη θέση του προπονητή που αντιμετώπισε αρκετά ”προβλήματα”. Αυτό που θα ήθελα να μου δείξει ο προπονητής, είναι το μέλλον του Ολυμπιακού, πώς σκέφτεται, τι σχήματα θα εφαρμόσει τη νέα χρονιά. Έχει μια φοβερή ευκαιρία ο Ολυμπιακός μέσα από αυτά τα παιχνίδια, να διαμορφώσει τη νέα χρονιά. Να μας δείξει τι θα δούμε τη νέα χρονιά και ασφαλώς τι λείπει από τον Ολυμπιακό, για να μπορέσει να είναι πολύ καλύτερος από αυτά που πρόσφερε φέτος».

Για το μερίδιο ευθύνης που έχει ο Μαρτίνς:

«Είχε να αντιμετωπίσει όλα αυτά που είχε να αντιμετωπίσει, έχοντας πολλούς παίκτες στη διάθεση του, με διαφορετική νοοτροπία και αγωνιστική ικανότητα και ενδιάμεσα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είχε πάρα πολλά προβλήματα, για να διαμορφώσει μια συνοχή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Διαχειρίστηκε σωστά τα παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα… Θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να δέσεις τόσους διαφορετικούς παίκτες και να τους κάνεις ομάδα. Τον δικαιολογώ αλλά πιστεύω ότι οι ικανότητες του Μαρτίνς, είναι πολύ περισσότερες από αυτές που είδαμε, μέσα από τα προβλήματα που πέρασε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος:

«Είδαμε καλύτερα πράγματα, αλλά από ομάδες που δεν περιμέναμε. Είχαμε καλό ποδόσφαιρο από Γιάννενα, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, αλλά δυστυχώς οι ομάδες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη δεν γίνανε πολύ καλύτερες, ώστε να τραβήξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο προς τα πάνω».