Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μόνο αυτή η λύση υπάρχει στον ΠΑΟΚ - "Αυτό πρέπει να γίνει με Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Πασχαλάκη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-12 19:17:00

Μόνο αυτή η λύση υπάρχει στον ΠΑΟΚ - "Αυτό πρέπει να γίνει με Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Πασχαλάκη"

Sportdog Team
Μόνο αυτή η λύση υπάρχει στον ΠΑΟΚ - "Αυτό πρέπει να γίνει με Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Πασχαλάκη"

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι.

Κούλης Αποστολίδης: Δηλώσεις στον FOCUS 103.6 έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα για τους παίκτες μεγάλης ηλικίας όπως οι Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ.

Για τον Πασχαλάκη νομίζω ότι δεν υπάρχει διαφορετική άποψη, πρέπει να μείνει στην ομάδα και να αποκτηθεί ένας ακόμη ικανός γκολκίπερ σαν δίδυμο, Ο Πασχαλάκης έδειξε με τη φετινή του απόδοση ότι αξίζει να κάθεται κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Για τον Μπίσεσβαρ και τον Βιεϊρίνια θέλει σκέψη. Ο Μπίσεσβαρ θα μπορούσε να μείνει ένα ακόμη χρόνο, με μειωμένο συμβόλαιο, για να βοηθήσει τη σταδιακή ανανέωση της ομάδας, να αποκτηθεί ένας νεαρός στη θέση του Μπίσεσβαρ και ο Σουριναμέζος να τον βοηθήσει με την εμπειρία του, τη φαντασία, την τεχνική κατάρτιση και τη δημιουργικότητα.

Επίσης, εάν θέλει να παίξει ένα ακόμη χρόνο ο Βιεϊρίνια, να ακολουθηθεί το ίδιο “πρόγραμμα” με τον Μπίσεσβαρ, να αποκτηθεί δηλαδή ένας νεαρός αριστερός μπακ και να ακολουθήσει τα πατήματα του Βιεϊρίνια, να μάθει δηλαδή από αυτόν. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι μικρές και μεσαίες ομάδες έχουν γρήγορους παίκτες και ο ΠΑΟΚ πρέπει επίσης να αποκτήσει γρήγορους και νεότερους ποδοσφαιριστές, αυτό δεν αμφισβητείται…”, είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags