Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Κόλπο γκρόσο Μαρινάκη - "Χοντρό" παιχνίδι με Καμπελά - "Άκυρο" Ολυμπιακού σε... Κριχόβιακ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 10:01:00

Κόλπο γκρόσο Μαρινάκη - "Χοντρό" παιχνίδι με Καμπελά - "Άκυρο" Ολυμπιακού σε... Κριχόβιακ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κόλπο γκρόσο Μαρινάκη - "Χοντρό" παιχνίδι με Καμπελά - "Άκυρο" Ολυμπιακού σε... Κριχόβιακ!

Η διορία στον Γάλλο άσο και η μεταγραφή από Ρωσία-Ουκρανία. Γιατί στο Λιμάνι δεν... καίγονται να φέρουν παίκτη τώρα, οι επαφές με τον πρώην άσο της Κράσνονταρ και το πλάνο για την επόμενη σεζόν, που ήδη έχει ξεκινήσει.
 

Ολυμπιακός: Πρωταγωνιστική θέση έχει το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ρεμί Καμπελά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο πεπειραμένος άσος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης έκανε δηλώσεις που δείχνουν ότι όντως κάτι κινείται στο Λιμάνι με την περίπτωσή του, αλλά εδώ έρχεται το ρεπορτάζ από την πλατεία Αλεξάνδρας που δίνει άλλο περιεχόμενο σε όσα γνωρίζαμε.

Γιατί ναι μεν οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Καμπελά (και δεν είναι οι μόνοι), αλλά παίζουν με τους δικούς τους όρους! Δεν συζητούν με τον παίκτη, δηλαδή, για συμβόλαιο δύο μηνών, μέχρι το φινάλε της σεζόν, αλλά μόνο αν υπάρξει μεγαλύτερη δέσμευση (μίνιμουμ για όλη την υπόλοιπη σεζόν).

 

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν λόγο να βιαστεί για να αποκτήσει αυτό το διάστημα κάποιον ποδοσφαιριστή τύπου Κριχόβιακ - Που θα έρθει δηλαδή για λίγα ματς, προκειμένου να αναστήσει την ομάδα ή να καλύψει κάποιο κενό στην 11άδα.

 

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν προγραμματισμό που αφορά ευρύτερα το μέλλον της ομάδας και, άρα, αν έρθει στην Ελλάδα από τώρα ο Καμπελά, δεδομένα θα μείνει και την ερχόμενη σεζόν στο Λιμάνι. Είτε αυτός είτε όποιος άλλος μπορεί να απασχολήσει αυτό το διάστημα από Ουκρανία ή Ρωσία... 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Ανατροπή" με τη νέα μεταγραφή της ΑΕΚ - Ο Κριχόβιακ... έκοψε Μπουχαλάκη - Πιο ακριβός ο Έλληνας!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags