Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα για Καμπελά - "Τέλος" κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι - Φέρνει χαφ έκπληξη ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-18 10:00:00

Μετράει αντίστροφα για Καμπελά - "Τέλος" κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι - Φέρνει χαφ έκπληξη ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μετράει αντίστροφα για Καμπελά - "Τέλος" κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι - Φέρνει χαφ έκπληξη ο Μαρτίνς!

Ποιος αποχωρεί το καλοκαίρι και ο αντικαταστάτης από Πορτογαλία. Στον Ολυμπιακό ψάχνονται ήδη για τις αλλαγές στο ρόστερ και εκτός από τον ταλαντούχο Γάλλο, από τον οποίο περιμένουν μία οριστική απάντηση, εξετάζουν και τη λίτα με τους παίκτες για τη μεσαία γραμμή.

Μπορεί ακόμα η χρονιά να μην έχει τελειώσει, καθώς μένουν τόσο η αναμετρήσεις στα play off της Super League όσο και αγώνες για το Κύπελλο, όμως οι Ερυθρόλευκοι έχουν σε πρώτο πλάνο και την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Πολύ ψηλά παραμένει πάντα ο Ρεμί Καμπελά που πριν λίγες μέρες αποχώρησε οριστικά από την Κράσνονταρ. Ο Γάλλος είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Πειραιωτών, όμως σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του δεν είναι οι μόνοι που κοιτάζουν την περίπτωσή του, μιας και αρκετές γαλλικές ομάδες θέλουν να κάνουν δικό τους τον 32χρονο μέσο.

Από την πλευρά του πάντως ο Καμπελά έχει κάνει γνωστό πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που όπως αναφέρει θα κάνει γνωστό στο τέλος του μήνα. Όπως όμως και να έχει ο Ολυμπιακός, ακόμα και αν δεν του… κάτσει η συγκεκριμένη περίπτωση, τέτοιου είδους παίκτες θέλει να βρει. Ποδοσφαιριστές που δεν θα έρθουν στην ομάδα μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά με προοπτική να συνεχίσουν να φοράνε τα Ερυθρόλευκα και τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια στιγμή πάντως ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Πειραιά είναι και η περίπτωση του κεντρικού χαφ, μιας και ο Πιερ Κουντέ παρά το γεγονός του 1,8 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν και του ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 δεν έχει καταφέρει να πείσει με τα σενάρια να έχουν αρχίσει να κάνουν λόγο για αποχώρηση. Μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρει ήδη το αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Πέπε, που αγωνίζεται στην Φαμαλικάο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής μετράει 28 συμμετοχές, με 3 γκολ και 5 ασίστ.

Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και η φετινή σεζόν που κάνει στην πατρίδα του δείχνει πλήρως τον λόγο που ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί την απόκτησή του και κόστισε στην ομάδα περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός είχε περάσει στην Φαμαλικάο και το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, μετρώντας τότε 18 παρουσίες στην Liga NOS, κάτι που του έδωσε την δυνατότητα να λάβει μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα όμως που άμεσα φάνηκε είναι το γεγονός ότι ο Πέπε έχει μεγάλη ποιότητα, όμως είναι αρκετά σοφτ για όσα θέλει στην συγκεκριμένη θέση ο Μαρτίνς, κάτι που τον έκανε να είναι ο πρώτος μαζί με τον Τιάγκο Σίλβα να κοπούν.

Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει στον Πειραιά και υπάρχουν πλέον σκέψεις ο Πορτογάλος να πάρει ακόμα μια ευκαιρία της φετινή χρονιά στην προετοιμασία. Αν ο Μαρτίνς δει πως ο 24χρονος έχει αλλάξει το παιχνίδι του, αλλά παράλληλα έχει φτιάξει τη νοοτροπία του και στο τακτικό κομμάτι, τότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στην ομάδα του χρόνου. Αν όχι μην σας κάνει εντύπωση η μια πιθανή αποχώρηση μιας και μετά θα έχει λιγότερους από 12 μήνες μέχρι να λήξει συμβόλαιό του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα εκατομμυρίων για Ονιεκούρου - Καλύτερα Τερίμ από Μαρτίνς - Δεν ξεπουλάει ο Ολυμπιακός"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags