Δεν τροποποιήθηκαν στο... ελάχιστο τα δεδομένα στη σημερινή (18/3), πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού όσον αφορά τους τραυματίες Φραν Βέλεθ, Φώτη Ιωαννίδη και τον κλινήρη λόγω ίωσης Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και πλέον οι τρεις παίκτες θα απουσιάσουν από τον κυριακάτικο (20/3, 19:00) πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των play off.

Ο Ισπανός στόπερ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού, ενώ ο Ιωαννίδης έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματος που έχει στη γάμπα εδώ και περίπου 10 μέρες. 

Νοκ-άουτ τέθηκε οριστικά κι ο Γκατσίνοβιτς που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από «βαριά» ίωση (όχι Covid-19, αλλά εποχική γρίπη που συνοδεύεται από υψηλό πυρετό) και δεν έχει προπονηθεί καθόλου απ’ το περασμένο Σάββατο (12/3), παίζοντας με πυρετό στο πρώτο ημίχρονο της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, προτού αντικατασταθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Αϊτόρ είναι πλέον 100% έτοιμος και διαθέσιμος, ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφουν ο Αλεξανδρόπουλος που εξέτισε την ποινή του κι ο Βιγιαφάνιες που είναι πλέον έτοιμος για να ξαναπάρει φανέλα βασικού μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

Η σημερινή (18/3) προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» κι εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Μακέντα, ενώ απουσίασε ξανά λόγω ίωσης ο Χατζηθεοδωρίδης. Ο Λούντκβιστ επανήλθε σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα, για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση που έκανε στις 9 Φεβρουαρίου.