Super League: Το sportdog.gr εκμεταλλευόμενο την διακοπή των πρωταθλημάτων σας παρουσιάζει τους πιο... πιστούς παίκτες της Σούπερ Λιγκ. Τους ποδοσφαιριστές δηλαδή που βρίσκονται για το μεγαλύτερο διάστημα στην ομάδα τους! Θα λέγαμε πως τους πιο πιστούς παίκτες τους έχει η Ένωση, μιας και βρίσκονται στην πρώτη 8άδα τέσσερις δικοί της ποδοσφαιριστές!

Παίρνοντας όμως τα πράγματα βάση παλαιότητας, ο πιο πιστός παίκτης μιας ομάδας είναι ο αρχηγός του Ατρομήτου, Κυριάκος Κυβρακίδης, ο οποίος είναι κάτοικος Περιστερίου εδώ και 8 χρόνια και έναν μήνα! Την πρώτη τριάδα με την ακριβώς ίδια ημερομηνία (δηλαδή 7 χρόνια, 8 μήνες και 22 ημέρες) συμπληρώνουν οι Πέτρος Μάνταλος και Μιχάλης Μπακάκης. Βέβαια ο Μπακάκης το καλοκαίρι θα αλλάξει ομάδα. Από εκεί και πέρα ακολουθεί με 18 ημέρες διαφοράς ο Κώστας Φορτούνης για τον Ολυμπιακό!


Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο... Έλληνας Ματίας Ιγκλέσιας, για χάρη του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο υπηρετεί για 7 χρόνια, 2 μήνες και 6 ημέρες. Δύο περισσότερες δηλαδή από τον Σπύρο Νάτσο του Ατρομήτου! Από κει και πέρα ακολουθούν οι Αντρές Σιμόες και Κώστας Γαλανόπουλος με 6 χρόνια και 8 μήνες ο πρώτος και 6 χρόνια και 7 μήνες ο δεύτερος. Τέλος, από τους παίκτες που είναι στην ομάδα τους τουλάχιστον 6.5 χρόνια, εκεί ανήκει και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος αναμένεται και αυτός να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Την πρώτη 10άδα συμπληρώνει ο Χοσέ Κρέσπο που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ για 5 χρόνια και 8 μήνες, ενώ το ίδιο διάστημα ακριβώς βρίσκεται στην Λαμία ο Νίκος Τσούκαλος. Από κοντά με 17 ημέρες λιγότερες βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Μαλής του Παναιτωλικού, αλλά και ο Βαρέλα με 20 ημέρες λιγότερες. Όσον αφορά τον πιο παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού, αυτός είναι ο Βασίλης Ξενόπουλος, ο οποίος είναι στην ομάδα ακριβώς για 5 χρόνια και 8 μήνες.
Κλείνοντας, ο παίκτης του Άρη με τα περισσότερα χρόνια είναι ο Δεληζήσης, μιας και βρίσκεται στην ομάδα εδώ και 4 χρόνια και 7 μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιγά μη γλίτωνε ο Σάντος από τον... διχασμό στην ΑΕΚ - Δεν τον φτάνουν Μαρτίνς και Λουτσέσκου