Ολυμπιακός: Σε τεράστια πτώση βρίσκονται τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν διανύουν και την καλύτερη δυνατή χρονιά της καριέρας τους. Εάν πάρουμε τα πράγματα... ποσοστιαία θα λέγαμε πως η μεγαλύτερη πτώση είναι αυτή του Μιχάλ Καρμπόβνικ, ο οποίος από εκεί που άξιζε 5 εκατ. ευρώ, πλέον αξίζει 3.50 εκατ. ευρώ με τα στατιστικά να του να δείχνουν μια αρκετά μεγάλη πτώση στην απόδοσή του. Ο νεαρός μπακ δεν έχει πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς και το καλοκαίρι λογικά θα αποχωρήσει.

Από εκεί και πέρα ο Ρόνι Λόπες έχει δει πλέον την αξία του, που κάποτε ξεπερνούσε τα 15 εκατ. ευρώ, να φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, την ώρα που στην αρχή της χρονιάς άξιζε 6 εκατομμύρια!

Αφήσαμε για το τέλος την μεγαλύτερη απογοήτευση του Ολυμπιακού, τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος από εκεί που ήταν η μεγαλύτερη ελπίδα του Ολυμπιακού για να γίνει ο νέος... Tσιμίκας, πλέον κοστίζει 13 εκατ. ευρώ, με την αξία του να πέφτει κατά 2 εκατ. ευρώ το τελευταίο διάστημα και εάν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται η πτώση να είναι ακόμη πιο μεγάλη.

Τη φετινή χρονιά ο Καμαρά μετράει 39 συμμετοχές με μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ σε συνολικά 2.554 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή της προηγούμενης διετίας, με τον ίδιο να δείχνει πως αισθάνεται ότι ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έχει κλείσει. Μένει να δούμε το καλοκαίρι και τι προτάσεις θα φτάσουν.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι παρά την τπώση της αξίας του, ο Καμαρά παραμένει κατά 2 εκατ. ευρώ ο παίκτης με την μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα, την ώρα που την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Κριχόβιακ της ΑΕΚ και Μασούρας του Ολυμπιακού με 11 εκατ. ευρώ και 10 εκατ. ευρώ αντίστοχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος ξένος άσος στο Λιμάνι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος - Μεταγραφή σε top πρωτάθλημα ο Λόπες