Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τρομερές ατάκες Αλεξανδρή για τις χαμένες ευκαιρίες Ελ Αραμπί - "Θα έβαζε 200 γκολ τον χρόνο αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 18:48:00

Τρομερές ατάκες Αλεξανδρή για τις χαμένες ευκαιρίες Ελ Αραμπί - "Θα έβαζε 200 γκολ τον χρόνο αν..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Αλεξανδρή για τις χαμένες ευκαιρίες Ελ Αραμπί - "Θα έβαζε 200 γκολ τον χρόνο αν..."

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αποθέωσε τον Μαροκινό σέντερ φορ των Ερυθρολεύκων για την προσφορά του στην ομάδα και μίλησε για τις μεγάλες ευκαιρίες που σπατάλησε στο πρόσφατο ντέρμπι.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μια παλιά δόξα του Ολυμπιακού, μίλησε στον «αέρα» του OverFM και στην εκπομπή Overlap. Ο Αλέκος Αλεξανδρής φιλοξενήθηκε από τον Σωτήρη Κωσταβάρα και τον Στέφανο Αβραμίδη και αναφέρθηκε στον Ελ Αραμπί, στη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού και την ψυχολογία των επιθετικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Αλεξανδρής στην εκπομπή Overlap:

Για την εμφάνιση του Ελ Αραμπί κόντρα στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι δεν σκόραρε:

«Είναι μια απόλυτα φυσιολογική βραδιά για έναν επιθετικό παίκτη, έκανε τα πάντα απλά του έλειψε το γκολ. Είναι φυσιολογικό αυτό να γίνει, δεν γίνεται να περιμένουμε πάντα από ένα παίκτη να σκοράρει, αλλιώς θα έβαζε τον χρόνο 200 γκολ. Η αγωνιστική του συμπεριφορά ήταν άψογη, απλά του έλειψε το γκολ. Δεν είχε εκείνη την ώρα την καθαρή σκέψη να πετύχει το γκολ. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να ανησυχεί κάποιον, είναι φυσιολογικό να γίνει».

Για τον ποδοσφαιριστή Ελ Αραμπί:

«Ο Ελ Αραμπί έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι πραγματικά είναι μια μεγάλη αξία στο ποδόσφαιρο. Εχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό, έχει βοηθηθεί από τον Ολυμπιακό και δεν μπορούμε να μηδενίσουμε μια τέτοια προσφορά, αν κάνει δύο-τρία άσχημα παιχνίδια. Είναι από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές του Ολυμπιακού».

Για την ψυχολογία των επιθετικών:

«Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της ψυχολογίας. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ψυχολογία, υπάρχει αυτοπεποίθηση! Αν είσαι καλός ποδοσφαιριστής, δουλεύεις σωστά και έχεις ταλέντο, από εκεί και πέρα υπάρχουν καλές και κακές βραδιές, όπως υπάρχουν σε όλη μας την προσωπική ζωή. Με τη δουλειά και την αξία σου επανέρχεσαι».

Για την φετινή εικόνα του Ολυμπιακού:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα ήταν απαιτητικός. Κάθε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όταν πηγαίνει στην ομάδα το εισπράττει και το καταλαβαίνει. Ο κόσμος θέλει να δει θέαμα, υπάρχουν τόσες εκατοντάδες προβλήματα στην κοινωνία μας που όταν πηγαίνει και δεν βλέπει αυτό που θέλει είναι λογικό να αντιδρά. Τα στάνταρ του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερα, θέλει πάντα τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί και να παίζει καλά. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται όλες τις φορές.

Με το πρωτάθλημα που κατακτήθηκε πολύ πιο εύκολα και τη διαφορά της βαθμολογίας, γίνεσαι πιο χαλαρός. Αν οι αποστάσεις των ομάδων στη βαθμολογία ήταν πιο κοντινές, θα βλέπαμε διαφορετικό θέαμα. Τώρα είναι πιο άνετα και λίγο πιο χαλαρά, οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να γίνει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη η Σαμπντόρια για Έλληνα άσο - Πρώην του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags