Ο Παναθηναϊκός πήρε την πολυπόθητη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Ρουί Βιτόρια είδε τον αναντικατάστατο Γιώργο Βαγιαννίδη να τραυματίζεται και εν τέλει να παθαίνει διάστρεμμα με τον χρόνο απουσίας του να μην έχει προσδιοριστεί ακριβώς αφού αναμένονται οι ιατρικές εξετάσεις.
Διαβάστε επίσης...
Ο τραυματισμός του νεαρού διεθνούς μπακ έγινε θέμα συζήτησης και στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, μιας και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας "καίγεται" για την απόκτησή του και έχει ήδη εκκινήσει διαπραγματεύσεις με το Τριφύλλι. Η πρόθεση των "Λιονταριών" είναι να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό, κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ και γι' αυτό στην χώρα της Ιβηρικής βάρεσε... συναγερμός.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη, ειδικά μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι της Αθήνας.