Facebook Pixel Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Απάντησε σε όλα ο Οφρυδόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ - Για αυτό έβαλε τρίτο στόπερ στα Γιάννενα
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-18 20:32:00

Απάντησε σε όλα ο Οφρυδόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ - Για αυτό έβαλε τρίτο στόπερ στα Γιάννενα

Sportdog Team
Απάντησε σε όλα ο Οφρυδόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ - Για αυτό έβαλε τρίτο στόπερ στα Γιάννενα

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η Ένωση τον αγώνα με τον ΠΑΣ μίλησε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας τονίζοντας ότι για ακόμα μια φορά έκαναν τα εύκολα δύσκολα.

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Στον τρόπο που η ΑΕΚ διαχειρίστηκε τον αγώνα με τον ΠΑΣ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το διπλό στα Γιάννενα ο τεχνικός της Ένωσης τονίζοντας ότι η ομάδα του έκανε για ακόμα μια φορά τα εύκολα δύσκολα, ενώ παράλληλα έδωσε εξηγήσεις για την χρησιμοποίηση τριών στόπερ στο τέλος της αναμέτρησης.

«Συνολικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν τακτοποιημένοι καλά στο γήπεδο. Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα μόνοι μας. Επειδή ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. αυτή η αγωνιστική είναι σαν μην έγινε ποτέ στην ουσία. Είμαστε εκεί που ήμασταν. Όμως είναι μία πολύ σημαντική αυτή η νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δύσκολα μπορούν να τον κερδίσουν οι αντίπαλοι. Ειμαστε κοντά στη διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη».

Για την τριάδα που έπαιξε στο κέντρο; «Είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε και τους παίκτες να το κάνουμε. Κάναμε φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε γκολ νωρίτερα, απ’ το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Μας ταιριάζει το σύστημα αυτό και στους παίκτες  που έχουμε και σε αυτούς που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο.

Για την τριάδα στην άμυνα που έπαιξε στο τέλος; «Ηθελε πολύ λίγο χρόνο. Ο αντίπαλος προπονητής έβαλε δευτερο επιθετικό, παίζει με βαθιές μπαλιές, βάλαμε τρίτο στόπερ. Δεν τα καταφέραμε να τους περιορίσουμε και κάναμε πιο.. ενδιαφέρον το τέλος», είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags