Facebook Pixel Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Νέα δημοσιεύματα στην Πολωνία για Κριχόβιακ και ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-24 20:12:00

Νέα δημοσιεύματα στην Πολωνία για Κριχόβιακ και ΑΕΚ

Sportdog Team
Νέα δημοσιεύματα στην Πολωνία για Κριχόβιακ και ΑΕΚ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του μέσου της Ένωσης που αφορούν την πιθανή προσπάθεια της ελληνικής ομάδας ώστε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Χωρίς τέλος είναι τα δημοσιεύματα στην Πολωνία όπου και αφορούν στην προσπάθεια της ΑΕΚ ώστε να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον έμπειρο μέσο, βάζοντας μάλιστα και στο... παιχνίδι το νέο γήπεδο την Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα οι Πολωνοί προβάλουν και τις δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας, Μίχνεβιτς, που έχει έρθει για να δει τον αγώνα της Ένωσης με τον Άρη και είχε αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ του είχαν αναφέρει πως θέλουν τον ποδοσφαιριστή για να χτίσουν πάνω του την ομάδα της επόμενης σεζόν και της «Opap Arena».

«Μίλησα με τους παίκτες, αλλά και με τον προπονητή, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο θυμάμαι από το πέρασμά του από τη Serie A με τη Μπολόνια. Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ. Θέλουν πολύ να τον κρατήσουν περισσότερο, όχι μόνο ως το τέλος της σεζόν. Τώρα ο "Κρίχα" πρέπει να πάρει αποφάσεις. Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα σίγουρα. Η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο. Θα έχει τις πιο ωραίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα», ανέφερε στα πολωνικά ΜΜΕ για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags