Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο Ελλάδας και κυρίως από τον τρόπο που ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα, αφού το γκολ του ΠΑΟΚ στο 108ο λεπτό μέσα στο Καραϊσκάκη πόνεσε πολύ τους Πειραιώτες.

Το μετριότατο φινάλε που κάνουν στη σεζόν οι Ερυθρόλευκοι έφερε ξανά στην επιφάνεια τις μεταγραφικές αστοχίες του περασμένου καλοκαιριού. Ειδικά στις θέσεις των εξτρέμ ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι Ονιεκούρου και Λόπες αποκτήθηκαν για να γίνουν βασικοί αλλά το δείγμα γραφής τους αποδείχθηκε απογοητευτικό.

Θεωρείται σίγουρο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για τουλάχιστον έναν εξτρέμ, αισιοδοξούν όμως ότι για δεύτερο σερί καλοκαίρι θα τους προκύψει ένα "λαβράκι" τύπου... Αγκιμπού Καμαρά!



Ο Ντιμπί Κεϊτά είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν πρόλαβε να δώσει το στίγμα του με την ερυθρόλευκη φανέλα φέτος, ωστόσο στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν πάρα πολύ και θεωρούν ότι η ώρα του να "λάμψει" πλησιάζει. Ο νεαρός εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο γόνατο, δείχνει όμως να το έχει ξεπεράσει και θα ακολουθήσει κανονικά το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το ταλέντο του 18χρονου άσου είναι αδιαμφισβήτητο, άλλωστε σε αντίθεση περίπτωση δεν θα βρισκόταν στην Κ-19 της Ρεάλ Μαδρίτης, από όπου τον απέκτησαν οι Πειραιώτες. Μπορεί να μην κατάφερε να γίνει... Βινίσιους και να ενταχθεί στο γεμάτο πανάκριβους σταρ ρόστερ των Μαδριλένων, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί στον επόμενο μεγάλο σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αρκεί φυσικά να ρίξει την ανάλογη δουλειά.

Ο Κεϊτά βλέπει τον Ολυμπιακό ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συστηθεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα και οι Πειραιώτες από την πλευρά τους ελπίζουν ότι θα αναδείξουν ένα ακόμα διαμαντάκι με προοπτικές υψηλής μεταπώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό - Ο πρώτος που... τελείωσε μετά τον ΠΑΟΚ - Αποφάσεις Μαρτίνς!