Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό - Ο πρώτος που... τελείωσε μετά τον ΠΑΟΚ - Αποφάσεις Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-29 14:40:00

Αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό - Ο πρώτος που... τελείωσε μετά τον ΠΑΟΚ - Αποφάσεις Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό - Ο πρώτος που... τελείωσε μετά τον ΠΑΟΚ - Αποφάσεις Μαρτίνς!

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο ρόστερ, έρχονται ανακοινώσεις Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τον σύλλογο στην κορυφή και παράλληλα να "φτιάξει" τον κόσμο της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Δυσοίωνο είναι το μέλλον τού Κέβιν Λαλά στον Ολυμπιακό, καθώς όλα δείχνουν ότι η θέση τού είναι μακριά από τους Πειραιώτες. Ήδη από το επόμενο παιχνίδι, που οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο δεξί άκρο τής άμυνας αναμένεται να βρεθεί ο Βρουσάι (που έχει δοκιμαστεί ξανά και τα έχει πάει καλά), ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα για τον Γάλλο μπακ.

 

Ο Ολυμπιακός γενικά χρειάζεται αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι και ο ίδιος ο παίκτης αποτελεί ξένο σώμα από την ομάδα. Και δεν είναι μόνο αυτός, αφού από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που γνωρίζουν ότι θα φύγουν και έχουν αλλού το μυαλό τους.

Μόνο τυχαία, άλλωστε, δεν είναι η είδηση που έχει διαρρεύσει περί έντασης ανάμεσα στους παίκτες, στα αποδυτήρια, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. Προφανώς και μετά από έναν αποκλεισμό στην έδρα σου, και μάλιστα από τον ΠΑΟΚ, οι παλμοί θα είναι στο κόκκινο. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει καπνός στου Ρέντη...

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση, ενώ μπροστά βγήκε και ο Ελ Αραμπί και πήρε τον λόγο, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη να αλλάξει η ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν.  

 

Γιατί όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές κρίνονται όλοι μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, υπό κρίση βρίσκονται και στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να γίνει ο Ολυμπιακός που αγάπησαν άπαντες - Τελευταίος να φύγει ο Μαρτίνς - Όχι άλλους τεμπέληδες


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags