Ολυμπιακός: Την επόμενη μέρα των Πειραιωτών, μετά από τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, σχολίασε μέσω του sportdog ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων.

Τι θα συμβεί με τον Πέδρο Μαρτίνς, πού θα υπάρξει ενίσχυση στο ρόστερ και τι θα γίνει με τους Αραμπί και Ρόνι Λόπες; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Αυτή ήταν μεγάλη υπόθεση για Ολυμπιακό - Έχτισε τη διαφορά - Σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι"

"Ο βασικός στόχος επετεύχθη και, μάλιστα, με άνεση αν δει κάποιος τις διαφορές που υπάρχουν με τις υπόλοιπες ομάδες. Γιατί είναι μεγάλη υπόθεση όταν οι αντίπαλοι χάνουν έδαφος, μια άλλη ομάδα να το εκμεταλλεύεται σωστά - Ο Ολυμπιακός έχτισε τη διαφορά στην αρχή", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έρχεται καλοκαίρι με δουλειά για τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, γιατί πάντα κινείται για μεταγραφές η ομάδα. Δεν υπάρχει περίοδος που να μην έχει κάνει πολλές κινήσεις. Οι τοποθετήσεις που υπήρξαν έδειξαν ότι θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και, μάλιστα, σημαντική ενίσχυση".

"Αυτό ισχύει με Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Κερδισμένη η ομάδα - Εκεί θα ψάξει παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο"

Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει θέμα Μαρτίνς στον Ολυμπιακό;

"Όχι δεν υπάρχει θέμα τον Μαρτίνς, θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο του Ολυμπιακού και, εδώ που τα λέμε, αυτό είναι το σωστό. Μια ομάδα είναι κερδισμένη αν ένας προπονητής που έχει παρουσιάσει δουλειά μένει κανονικά στον πάγκο της".

Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν παίκτες που δεν κάνουν και δεδομένα θα φύγουν;

"Αυτά θα τα αποφασίσει ο προπονητής σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Θα ψάξει, σίγουρα, για να ενισχυθεί σε θέσεις που κατά κύριο λόγο αφορά τα άκρα της επίθεσης. Εκεί θα ψάξει να βρει παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο, για αυτό και τα πρώτα ονόματα έχουμε δει είναι για αυτές τις θέσεις. Προφανώς δεν θα κινηθεί μόνο για εξτρέμ, αλλά είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί για τα άκρα της επίθεσης".

"Περιμένει προτάσεις για πώληση - Καμία σιγουριά για Αραμπί - Αργότερα για Ρόνι Λόπες;"

Στις πωλήσεις τι μπορούμε να πούμε;

"Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει προτάσεις το καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει ν α δούμε το ποσό που θα έρθει μια πρόταση στην ομάδα. Αυτό που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι να δούμε το πώς θα μπουν οι ομάδες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, γιατί θα είναι διαφορετικά φέτος τα πράγματα που δεν κυριαρχεί ο κορωνοϊός. Τα δύο περασμένα χρόνια ήταν διαφορετικά τα δεδομένα - Οπότε και αυτό είναι στοιχείο που θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας. Για να δώσει παίκτη θα πρέπει το ποσό να καλύπτει τα θέλω του συλλόγου".

Ο Ελ Αραμπί συνεχίζει;

"Δεν μπορεί να δώσει κάποιος απάντηση αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι στιγμής άρα με σιγουριά δεν μπορεί να το πει κανείς ακόμα. Αν τελικά ο Ολυμπιακός μπει στη διαδικασία να ψάξει για επιθετικό, θα κάνει σίγουρα την καλύτερη επιλογή".

Τέλος, θέλω να μου πεις αν βλέπεις να αλλάζει κάτι με την παραμονή του Ρόνι Λόπες;

"Η ρήτρα του είναι πολύ υψηλή, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια κουβέντα για να βρεθεί φόρμουλα παραμονής, ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι θα δώσει 9 εκατ. για να τον κρατήσει. Από την άλλη μπορεί να γίνουν κουβέντες μετά από ένα διάστημα που μπορεί να μην είναι άμεσο. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε τι θα συμβεί".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για αντι-Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό