Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το Νο1 φαβορί για αντι-Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Έχασε τον Ντα Σίλβα η ΑΕΚ για… Έλληνα στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 20:55:00

Το Νο1 φαβορί για αντι-Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Έχασε τον Ντα Σίλβα η ΑΕΚ για… Έλληνα στόπερ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Το Νο1 φαβορί για αντι-Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Έχασε τον Ντα Σίλβα η ΑΕΚ για… Έλληνα στόπερ!

Πάρτι... εκατομμυριούχου Τσούμπερ στο Κολωνάκι με παίκτη του Άρη! Τρία δυνατά παρασκήνια από τον Ευάγγελο Μίχο για τον διάδοχο του Μαροκινού επιθετικού στο Λιμάνι, εάν τελικά αποχωρήσει, για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό που έφτασε δύο φορές κοντά στην Ένωση, αλλά και για το νέο συμβόλαιο του Ελβετού άσου στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι GOALάρες επιστρέφουν στο Sportdog.gr με τρία πολύ δυνατά παρασκήνα για ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Ποιος είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση, εάν δεν υπάρξει τελικά συμφωνία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί;

Ποιες μεταγραφικές περιόδου έφτασε κοντά στην ΑΕΚ ο Νταμιέν Ντα Σίλβα και ποιος Έλληνας αμυντικός προτιμήθηκε από αυτόν και από πότε γνώριζε ο Στίβεν Τσούμπερ την παραμονή του στην Ελλάδα;

1/ΝΤΑΜΙΕΝ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ: το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε τον μεταγραφικό πόθο της ΑΕΚ για την θέση του leader στόπερ. Παίκτης του εκατομμυρίου, που είχε μείνει ελεύθερος απο την Ρεν και τον προσπάθησε πάρα πολύ η Ένωση. Ο σκάουτ Στάθης Ταυλαρίδης, σύμφωνα τουλάχιστον μέ τον μανατζερικό μύθο, μέχρι στο σπίτι του στην Γαλλία, τον επισκέφθηκε για να τον πείσει. Τελικά όταν μπήκε στο κόλπο και η Λυών, σε συνδιασμό και με το ο τι οι "κιτρινόμαυροι" δεν ήταν τόσο... λάρτζ σε κάποιες λεπτομέρειες και καθυστέρησε το deal, τον ... έστειλαν να υπογράψει στους "Λυονέ". Εκεί βέβαια δεν είναι ούτε βασικός, ούτε αναντικατάστατος (14 ματς στο πρωτάθλημα, συνολικά 19 ματς/1323' συμμετοχής) ενώ στις 17 Μαϊου θα κλείσει τα 34 του χρόνια.

Η...είδηση όμως, που βγήκε χθές,απο μια συνέντευξη του που θα δημοσιευτεί προσεχώς, είναι οτι είχε φτάσει πολύ κοντά στην ΑΕΚ και το καλοκαίρι του 2018. Πάλι ήταν ελεύθερος τότε, απο την Καέν και είχε προταθεί και συζητήσει με τους "κιτρινόμαυρους" πριν τελικά υπογράψει (26/7/2018) στην Ρέν. Γιατί τότε ο Νταμιέν Ντα Σίλβα πάλι δεν είχε έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ; Γιατί ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε προτιμήσει τον Μάριο Οικονόμου της Μπολόνια!!

2/ΖΑΧΑΒΙ: τον Γενάρη είναι αλήθεια πως είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Τελικά αποφάσισε να συνεχίσει στην Αιντχόφεν και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι. Ο διεθνής Ισραηλινός επιθετικός πάντως το ξεκαθάρισε πρόσφατα, πως... αναχωρεί απο την Ολλανδία, μαζί με την οικογενεά του, για άλλα πιο θερμά κλίματα. Ζέστη έχει στην Βραζιλία (τον θέλει η Μποταφόγκο), ζέστη και στην Αραβία, ζέστη και στην... Ελλάδα. Ο Ζάχαβι είναι αντικειμενικά μεγάλη "παικτούρα" και σκόρερ - ανεξάρτητα απο την ηλικία του - όπως και ένα ακριβό συμβόλαιο. Στους "ερυθρόλευκους" έχει το δικό του "φαν κλαμπ" και όπως μου τονίστηκε αν τελικά δεν ανανεώσει ο Ελ Αραμπί, τότε - κατά πάσα  πιθανότατα - ο Ζαχαβι θα είναι ο αντικαταστάτης του. Έστω και με καθυστέρηση 6 μηνων! Δεν έχει περάσει πάντως πολύ καιρός από τότε που νυν προπονητής της Big 5 με πρώην τεχνικό διευθυντή της Big 5, συζητούσαν και συμφωνούσαν για την "τεράστια δυναμική" του Ζάχαβι!!

3/ΤΣΟΥΜΠΕΡ: μπορεί Παρασκευή να ανακοινώθηκε απο την ΑΕΚ η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του απο την Αιντραχτ, αλλά όπως μου είπαν ο Ελβετός την είχε...γιορτάσει από την Τρίτη. Με δείπνο σε ιν στέκι στο Κολωνάκι, μαζί με τον συμπαίκτη και κολλητό του Ρότα αλλά και τον ομόσταβλό του και παίκτη του Άρη, Χαϊροβιτς! Όσον αφορά στις ετήσιες αποδοχές του, που είναι κλιμακωτές στην 3ετία, κατα μέσο όρο θα εισπράτει 1.050.000 το χρόνο (χωρίς μπόνους). Θυμίζω πως ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ, με τον Δημητρη μελισσανίδη αφεντικό, ήταν ο Νέλσον Ολιβέϊρα!  Πήρε στην 2ετία 2.500.000 ευρώ (1.250.000 την σεζόν)! Και μια ακόμη λεπτομέρεια απο εκείνο το deal: στην ΑΕΚ τον Πορτογάλο επιθετικό είχε φέρει ο Σέρβος agent Τζούκιτς, που είναι γιός του κόουτς Τζούκιτς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανάκριβος Ελ Αραμπί - Ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Νέα ομάδα για Μήτρογλου και Κυριάκο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags