Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεκαράκι στυλ Τσιάρτα για τον Ολυμπιακό" - Φέρνει και επιθετικό - "Καλύτερος του Ομπαμεγιάνγκ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 15:29:00

"Δεκαράκι στυλ Τσιάρτα για τον Ολυμπιακό" - Φέρνει και επιθετικό - "Καλύτερος του Ομπαμεγιάνγκ"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεκαράκι στυλ Τσιάρτα για τον Ολυμπιακό" - Φέρνει και επιθετικό - "Καλύτερος του Ομπαμεγιάνγκ"!

Η λίστα των Πειραιωτών για το καλοκαίρι, ανεβαίνει το επίπεδο! Οι Πειραιώτες ψάχνουν ήδη σε όλη την Ευρώπη για τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά σε σημαντικές θέσεις. Δεξί χαφ, 10αρι και εξτρέμ. Ποιοι είναι οι πρώτοι στόχοι και τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει στο Λιμάνι το τελευταίο διάστημα καθώς οι Πειραιώτες είναι και επίσημα πρωταθλητές και, μοιραία, αυτό που έχει ενδιαφέρον τώρα είναι η επόμενη μέρα και ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ.

Μοιραία τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και, προφανώς, σχετίζονται με τη Γαλλία, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλή σχέση με τη συγκεκριμένη αγορά τα τελευταία (πολλά!) χρόνια.

Ο αριστερός μπακ Μίγκελ Τράουκο, ο εξτρέμ Ντενίζ Μπουανγκά και ο μεσοεπιθετικός Ριάντ Μπουντεμπούζ της, Σεντ Ετιέν, βρίσκονται στο προσκήνιο (ειδικά αν η γαλλική ομάδα δεν καταφέρει να μείνει στην κατηγορία) και το sportdog έψαξε τις περιπτώσεις τους με τον expert τού γαλλικού ποδοσφαίρου, Μιχάλη Σινάκο.

"Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση - Καλύτερος από Ρέαμπτσιουκ - Στιλ Τσιάρτα"

"Ο Τράουκο είναι επιθετικός μπακ, αλλά δεν του έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη κανένας προπονητής. Είναι κάποια χρόνια στην Σεντ Ετιέν, αλλά δεν είναι βασικός παίκτης. Έχει χάσει τη εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή του. Δεν είναι άκυρος παίκτης, δε νομίζω ότι ο Ρέαμπτσιουκ είναι καλύτερος, αλλά με κάποιον τρόπο ο Τράουκο βρέθηκε στο περιθώριο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Ποια είναι η άποψή σου για τον Μπουντεμπούζ;

"Είναι δεκαράκι, στιλ Τσιάρτα, αργός αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα. Χωρίς ταχύτητα αλλά με ωραία πάσα - Άλλης εποχής παίκτης, προηγούμενης 10ετίας".

 

"5 γκολ σε 7 παιχνίδια - Εξελίξιμος - 60-40 υπέρ της Σεντ Ετιέν"

Ο Μπουανγκά;

"Πίστευα ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μετά τον Ομπαμεγιάνγκ στην Γκαμπόν, είναι σε καλή ηλικία, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά είναι κάπως ασταθής. Μπορεί να κάνει αγωνιστικό κύκλο και να χαθεί για ένα διάστημα. Για παράδειγμα τώρα, αυτόν τον καιρό, έχει ρέντα με 5 γκολ σε 7 παιχνίδια. Θεωρώ ότι από τις τρεις περιπτώσεις είναι αυτή που θα μπορουσε να είναι πιο εξελίξιμος".

Μιχάλη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με αυτούς τους ποδοσφαιριστές αν πέσει κατηγορία η Σεντε Ετιέν. Πόσο πιθανό το βλέπεις;

"Η Σεντ Ετιέν κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει μπαράζ με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, και πάντα οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν προβάδισμα σε αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 60-40 υπέρ της για να μένει".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πολιτικής στον Ολυμπιακό - Ψάχνουν μεταγραφή έκπληξη - Ταξίδι για εξτρέμ 20 εκατομμυρίων!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags