Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι η προτεραιότητα του Μαρτίνς! Ποιος “διώχνει” τον Σισέ – Δύο νέα ονόματα στη λίστα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 08:45:00

Αυτή είναι η προτεραιότητα του Μαρτίνς! Ποιος “διώχνει” τον Σισέ – Δύο νέα ονόματα στη λίστα

Sportdog Team
Αυτή είναι η προτεραιότητα του Μαρτίνς! Ποιος “διώχνει” τον Σισέ – Δύο νέα ονόματα στη λίστα

Έγινε το πρώτο βήμα ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ποιά είναι η εναλλακτική λύση;

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού αποτελεί για τον Πέδρο Μαρτίνς η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας! Ο νούμερο ένα στόχος δεν είναι άλλος από τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» έγινε το πρώτο βήμα, αφού σήμερα θα κληθεί στην Εθνική Ελλάδας και μπαίνει πλέον σε διαδικασία να σκεφτεί και μία γενικότερη παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στην περιοχή του Μπάκιγχαμ, στις 9 Μαρτίου 1993, με γιαγιά Ελληνίδα. Γι'υατό απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα, καθώς δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ απασχολεί στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι και πλέον είναι θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί με τους ερυθρόλευκους στο Champions League. Ανοιχτή ενδεχόμενο παραχώρησής του είναι και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπάλντοκ, που είχε 27 παιχνίδια, 1 γκολ και 3 ασίστ μέσα στην περίοδο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και η αξία του ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 4.000.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία στο 4-3-3, αλλά και σε όλη την πλευρά στο σύστημα 3-5-2.

Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές λύσεις. Προτάθηκε ο Γάλλος, Ζουνιόρ Σαμπιά, για τον οποίο έχουν γραφτεί ήδη κάποια πράγματα τις προηγούμενες ημέρες.

Αν πωληθεί ο Σισέ τότε ο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει έτοιμη λύση για να τον καλύψει. Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για τον Φεντάλ. Πρόκειται για τον 32χρονο διεθνή Μαροκινό στόπερ της Σπόρτινγκ και έχει μεγάλη θητεία σε ιταλικό και ισπανικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει η LiveSPort, στο στόχαστρο είναι επίσης Μαρίν και Σοάρες. Ο Ισπανός και ο Πορτογάλος είναι οι δύο λύσεις που βλέπει ο Μαρτίνς από το πρωτάθλημα της χώρας του για αριστερά στην άμυνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags