Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πόρτα" Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Τον πουλάει ο Μπότο - Ένα εκατομμύριο στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-28 20:31:00

"Πόρτα" Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Τον πουλάει ο Μπότο - Ένα εκατομμύριο στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Πόρτα" Λουτσέσκου σε Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Τον πουλάει ο Μπότο - Ένα εκατομμύριο στην Τούμπα!

Ο Ρουμάνος δεν τον θέλει στην ομάδα και ήδη ψάχνουν για αγοραστή. Παρά το πλούσιο ταλέντο του και τις καλές σεζόν που είχε τελευταία, δεν χωράει στα πλάνα του προπονητή του. Πού θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του;

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι πως έπρεπε να παραχωρήσει ως δανεικό τον Λάζαρο Λάμπρου σε ομάδα της Super League, προκειμένου να μπορέσει να αξιολογήσει ακόμη πιο εύκολα την αγωνιστική του πρόοδο, από τη στιγμή που δεν υπήρχε χώρος για τον ίδιο στην ομάδα.

Έτσι δόθηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ και η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχημένη για τον παίκτη, από τη στιγμή που σε 31 αγώνες είχε 5 γκολ και 2 ασίστ, παίζοντας αρκετά με την ομάδα της Κρήτης σε ένα υγιές περιβάλλον που αναζητά την εξέλιξη των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2017, οπότε και τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή, ο Λάζαρος Λάμπρου περιπλανάται ως δανεικός με πέρασμα από αρκετές ομάδες. Έχει δοθεί στους Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ, Τβέντε και τώρα στον ΟΦΗ. Μάλιστα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αυτή την πενταετία έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023, όλα δείχνουν πως είτε θα δοθεί εκ νέου δανεικός, είτε θα πωληθεί το προσεχές καλοκαίρι, κατά προτίμηση σε ομάδα του εξωτερικού. Ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή η αξία του ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ήδη παίξει στην Ολλανδία σε δύο ομάδες και έχει κάνει θετικό γκελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό θέλουν Λημνιό Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς- Στην 11αδα με Ζίβκοβιτς- Άλλαξε στην Ολλανδία"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags