Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Γι’ αυτό θέλουν Λημνιό Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς - Στην 11αδα με Ζίβκοβιτς - Άλλαξε στην Ολλανδία"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-28 16:41:00

"Γι’ αυτό θέλουν Λημνιό Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς- Στην 11αδα με Ζίβκοβιτς- Άλλαξε στην Ολλανδία"

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό θέλουν Λημνιό Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς- Στην 11αδα με Ζίβκοβιτς- Άλλαξε στην Ολλανδία"

Τι έκανε τη σεζόν που πέρασε ο Έλληνας άσος και επιστροφή του! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός παρακολουθούν την περίπτωσή του και περιμένουν την ευκαιρία από την Κολωνία. Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του και πόσο έχει αλλάξει τα χρόνια που λείπει στο εξωτερικό.

Το όνομα του Δημήτρη Λημνιού βρίσκεται στη μεταγραφική του ΠΑΟΚ, ως μια λύση που θα μπορούσε να επιστρέψει και να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό, αλλά και του Παναθηναϊκού αφού φαίνεται πως είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, που παρακολουθεί το ολλανδικό ποδόσφαιρο για να μάθουμε τη σεζόν που έκανε με την Τβέντε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

"Αριστερός και δεξιος εξτρέμ - Για αυτό δεν έπαιζε στην αρχή βασικός - Καλά στατιστικά"

"Τον ξέρουμε τον Λημνιό, έπαιζε βασικό δεξιό και αριστερό εξτρέμ στη Τβέντε φέτος, είχε πολύ βασικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια (βγήκαν 4οι φέτος), έπαιξε και ως μπακ σε κάποια παιχνίδια αλλά κυρίως έπαιζε εξτρέμ", όπως ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στην αρχή δεν ήταν βασική επιλογή αλλά στη συνέχεια εκτιμήθηκε η ποιότητά του και πήρε τη θέση του βασικού. Γενικοτερα ήταν σταθερός, δεν τραυματίστηκε, έκανε γεμάτη σεζόν. Είχε πολύ καλά νούμερα στα στατιστικά του".

"Στρατιώτης στο γήπεδο - Αυτά έχει βελτιώσει - Εκεί θα τον βάζει ο Λουτσέσκου"

Τι έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟΚ;

"Έχει βελτιώσει πολύ το ένας με έναν, ενδεχομένως και τις μεταβιβάσεις του στις σέντρες. Παραμένει πολύ καλός τακτικά, είναι στρατιώτης μέσα στο γήπεδο. Μάρκαρε τον μπακ, προσέχει το όβερλαπ, για αυτό και ήταν βασικός και είχε μεγάλη συνεισφορά".

Πού θεωρείς ότι θα παίζει αν επιστρέψει;

"Αν λάβουμε υπόψη τον Λουτσέσκου θα τον βάζει δεξιό εξτρέμ, εκεί που ώρα είναι ο Ζίβκοβιτς, ή και αριστερά. Αλλά σίγουρα στα εξτρέμ".

"Με Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα στην 11άδα - Θέλει να τον ξεφορτωθεί η Κολωνία - Καλύτερος από Ζαμπά"

Με ποιους θα ταίριαζε να παίζει στην 11άδα;

"Σίγουρα θα ταίριαζε με παίκτη που είναι πιο περιφερειακός φορ, για παράδειγμα ο Ολιβέιρα που βγαίνει από την περιοχή, στοπάρει, πιστεύω θα ταίριαζε καλύτερα στην 11άδα. Και ο Ζίβκοβιτς από  την άλλη πλευρά. Γιατί δεν είναι εξτρέμ τύπου να κάνει κίνηση ένας με έναν και να βγάλει σέντρα ξυράφι".

Πώς ήταν τα στατιστικά του φέτος;

"Σκοράρει, έχει βάλει δύο-τρια γκολ με κεφαλιά, αλλά δεν είναι ότι θα πάρει πρωτοβουλίες να σουτάρει από μακρια. Παίζει πιο κοντά στην περιοχή".

Θεωρείς ότι η επιλογή του είναι καλή για τον ΠΑΟΚ;

"Είναι πολύ καλή η προοπτική γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει ξανά ένα ελληνικό στοιχείο που με τις πωλήσεις των τελευταίων ετων το έχασε. Είναι σίγουρη λύση. Ο Ζαμπά, για παράδειγμα, είναι εξτρέμ που δεν βοηθάει αμυντικά, ενώ ο Λημνιός είναι από τα πιο καλά εξτρέμ που θα μπορούσε να κυνηγήσει η ομάδα. Δεν ήταν τυχαίο που έπαιζε βασικός φέτος"

O δανεισμός του στην Τβέντε ολοκληρώνεται, πιστεύει μπορεί να έρθει στον Δικέφαλο;

"Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ προσεγγίσει το θέμα για αγορά, γιατί η Κολωνία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του. Διαφορετικά θα μπορούσε να πάει σε δανεισμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags