Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα για υπογραφές - Τρία εξτρέμ φέρνει ο Μπότο, Λημνιό ο Λουτσέσκου - Ανατροπή με Τζόλη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-31 15:49:00

Στην Τούμπα για υπογραφές - Τρία εξτρέμ φέρνει ο Μπότο, Λημνιό ο Λουτσέσκου - Ανατροπή με Τζόλη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στην Τούμπα για υπογραφές - Τρία εξτρέμ φέρνει ο Μπότο, Λημνιό ο Λουτσέσκου - Ανατροπή με Τζόλη!

Έκπληξη στους στόπερ, ανανεώσεις και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Πόσους παίκτες θα πρέπει άμεσα να αποκτήσει ο Δικέφαλος, ποιοι θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και ποιο θα αποχωρήσουν και οι εξελίξεις με τους ακραίους που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος προπονητής. Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Τζόλη;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, με τις ανανεώσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όσο αναζητούνται ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το "ασπρόμαυρο" ρόστερ.

Στο "κάδρο" των ανανεώσεων βρίσκονται τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα οι Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Σβαμπ και Μπίσεσβαρ, με τον πρώτο να μοιάζει ο πιο σίγουρος για να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Ο Πορτογάλος μπακ χαφ συζητάει, ήδη, για το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και φαίνεται ότι η παραμονή του στην Τούμπα είναι κοντά.

Όσο για τον Κρέσπο, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς ο Δικέφαλος του δίνει το 50% των χρημάτων που ζητάει, αλλά μοιάζει δύσκολο να βρει το συμβόλαιο που θέλει και πόσο μάλλον σε ανταγωνιστική ομάδα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να δεχτεί την προσφορά των Θεσσαλονικιών.

Για τον Μπίσεσβαρ υπάρχουν ακόμα σκέψεις καθώς μεγαλώνει και κουράστηκε αρκετά σωματικά τη φετινή σεζόν, ενώ για τον Σβαμπ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει θετική εισήγηση και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ λόγω της εμπειρίας του και της ηρεμίας που δίνει στη μεσαία γραμμή, έχοντας στόχο να τον έχει έτοιμο στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.



Από εκεί και πέρα, ο Ζοσέ Μπότο "τρέχει" και τα θέματα με τους υποψήφιους "στόχους" του Δικεφάλου, ξεκινώντας από αυτό του αριστερού άκρου της άμυνας, με τον Ράφα Σοάρες να μοιάζει να κερδίζει στις προτιμήσεις στο... νήμα έναντι του Ρικάρντο Μάνγκας.

Ύστερα υπάρχει στο προσκήνιο και η εύρεση εξτρέμ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βρίσκονται σε επαφή με τρεις ποδοσφαιριστές, δύο για το αριστερό "φτερό" της επίθεσης και έναν για το δεξί. Η περίπτωση για το δεξί άκρο είναι σαν δεύτερη λύση, αν τελικά δεν προκύψει η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού από την Κολωνία. Μάλιστα υπάρχει και ένα θολό σενάριο, να αφήσει η γερμανική ομάδα τον Έλληνα παίκτη ελεύθερο, με την κουβέντα μεταξύ των δύο συλλογών ωστόσο να αφορά σε δανεισμό.

Τέλος, το σίγουρο είναι ότι οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν και για άλλους στόπερ, ξεχωριστά από την περίπτωση του Ιβάν Νέσμπεργκ που έχει αποκτηθεί ήδη, με τον "στόχο" να είναι μέχρι τις 21 Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί οκτώ μεταγραφές, προκειμένου να υπάρξει βάθος στο ρόστερ, να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας και μετέπειτα να έρθουν και πιο έμπειροι παίκτες, με μεταγραφές από το πάνω ράφι.

Μόνο με… θαύμα ο Τζόλης

Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα για τον Δικέφαλο ο Δημήτρης Λημνιός, που ο Λουτσέσκου τον γνωρίζει καλά και τον θέλει στην ομάδα (είτε με μεταγραφή είτε δανεικό), αλλά δεν φαίνεται ότι ισχύει το ίδιο με τον Τζόλη.

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει θέμα δανεισμού του Τζόλη, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν θα τον δώσει η ομάδα του - Ήταν μια δαπανηρή μεταγραφή και στην Αγγλία τις επιλογές τις στηρίζουν. Άλλωστε, ο νεαρός άσος έφυγε πιεστικά από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, άρα ο Δικέφαλος δεν καίγεται για να κάνει κίνηση και να τον φέρει πίσω - Ακόμα κι αν τελικά υπάρξει αυτή η προοπτική.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τεράστιο συμβόλαιο Μαρινάκη σε Πασχαλάκη - Πάνω και από Φορτούνη - Οκτώ μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags