Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Τεράστιο συμβόλαιο Μαρινάκη σε Πασχαλάκη - Πάνω και από Φορτούνη - Οκτώ μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-30 16:08:00

"Τεράστιο συμβόλαιο Μαρινάκη σε Πασχαλάκη - Πάνω και από Φορτούνη - Οκτώ μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
"Τεράστιο συμβόλαιο Μαρινάκη σε Πασχαλάκη - Πάνω και από Φορτούνη - Οκτώ μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"

Η απάντηση που δεν έχει δώσει ακόμα ο Έλληνας τερματοφύλακας στους Πειραιώτες, οι προσφορές που έχει στα χέρια του και οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του Δικεφάλου.
 

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, μιλάει στον Overfm για τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν στον «δικέφαλο του Βορρά».

Όντως υπήρχε επαφή μεταξύ Ολυμπιακού και Πασχαλάκη, όπως αποκάλυψε το Sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος!

Μάλιστα όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη, το συμβόλαιο που του προσφέρεται είναι αρκετά πλουσιοπάροχο που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο μετά τον Φορτούνη. Δεν έχει απαντήσει ακόμα σε καμία από τις τέσσερις προτάσεις. Υπάρχει πρόταση από Αραβία που είναι αρκετά μεγάλη.

Έγινε πρόταση σε Σβαμπ Κρέσπο, Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ για παραμονή. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαπραγματεύσεις με τον Βιεϊρίνια να είναι κοντά στο να ανανεώσει.

Ο Κρέσπο απ’ τη μεριά του ζητούσε περισσότερα χρήματα αλλά ο ΠΑΟΚ δίνει σχεδόν το 50 τοις εκατό από αυτό που ζητάει ο Ισπανός σέντερ μπακ. Είναι δύσκολο για τον Κρέσπο να βρει το συμβόλαιο που ζητάει και πόσο μάλλον σε ανταγωνιστική ομάδα.



Ο Μπίσεσβαρ κάνει κάποιες περίεργες σκέψεις για το αν αντέχει σωματικά καθώς κουράστηκε αρκετά τη φετινή σεζόν.
Τέλος όσο αναφορά τον Σβαμπ, ο Λουτσέσκου τον θέλει στην ομάδα λόγο της εμπειρίας του και μάλιστα θα τον έχει έτοιμο μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ράφα Σοάρες και Ρικάρντο Μάνγκας είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σοάρες όμως δείχνει να είναι πιο μπροστά στο νήμα της μεταγραφής.

Μέτα από αυτές τις κινήσεις είναι σε επαφή και με τρία εξτρέμ, οι δύο για το αριστερό άκρο και ο ένας για το δεξί. Η περίπτωση για το δεξί εξτρέμ είναι σαν δεύτερη λύση, σε περίπτωση που δεν προκύψει η μεταγραφή του Λημνιού. Μάλιστα υπάρχει και ένα θολό σενάριο, να αφήσει η Κολωνία τον Έλληνα παίκτη ελεύθερο, με την κουβέντα μεταξύ των δύο συλλογών ωστόσο να είναι για δανεισμό.

Επιπλέον εκτός από τον Νέσμπεργκ ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κι άλλων στόπερ.

Μέχρι τις 21 Ιουνίου στο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει 8 μεταγραφές. Για να δώσει βάθος στο ρόστερ, να χαμηλώσει τον μέσο όρο ηλικίας και μετέπειτα θα έρθουν και πιο έμπειροι παίκτες, με μεταγραφές από το πάνω ράφι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags