Προ ημερών σας έγραψα ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει και 10άρι παρότι οι περισσότεροι δεν θα έδιναν καμία πιθανότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Βεβαίως αμέσως μετά ουκ ολίγοι ακολούθησαν και κάποιοι (αντ)έγραψαν κιόλας περί Αφόνσο Σόουζα. Μάλλον την εκτιμούν την στήλη και όσα γράφει κι ας μην την επικαλούνται ποτέ. Δε βαριέσαι...

Σήμερα λοιπόν έχω να σας πως κάτι άλλο σχετικά με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού.


Όχι, δε θα σας πω τα προφανή. Π.χ. για δεξί μπακ, εξτρέμ ή αριστερό μπακ. Θα σας πω και πάλι κάτι που δεν περιμένετε. Τερματοφύλακα θα περιμένατε ότι θα πάρει ο Ολυμπιακός; Η λογική λέει όχι. Ο Βατσλίκ που τα πήγε πολύ καλά φέτος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Και υπάρχει στην αναμονή το πρότζεκτ Τζολάκης. Και φυσικά υπάρχει και ο έμπειρος Κρίστινσον.

Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά και για τερματοφύλακα, όπως μαθαίνω. Και μη μου αρχίσετε τα γνωστά που αναπαράγουν όλοι για Φράισλ ή πως τον λένε τέλος πάντων αυτόν της Σάλκε που γράφτηκε κάποια στιγμή προ μηνών σε γερμανικό σάιτ και... φοριέται διαρκώς. Δεν ξέρω, μπορεί και να είναι πολύ καλός τερματοφύλακας ο Αυστριακός. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν φαίνεται να... παίζει κάτι με τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά για κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα τους κεντρίσει πραγματικά το ενδιαφέρον. Δεν ψάχνουν βασικό. Αλλά ούτε και πολύ ρεζέρβα. Θέλουν να αυξήσουν τον ανταγωνισμό στον Βατσλίκ. Θέλουν και να έχει ο Τζολάκης έναν ακόμα τερματοφύλακα να μαθαίνει.

Θα το παρακολουθώ το θέμα και όταν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο θα επιστρέψω. Η επιχείρηση... γάντια πάντως είναι ανοιχτή και απολύτως υπαρκτή για τους Πειραιώτες. Να με θυμηθείτε όταν βγει ανακοίνωση για την απόκτηση πορτιέρο από τους πρωταθλητές, έτσι;

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ύπουλο χτύπημα" Σεμέδο σε Ολυμπιακό - Απαντάει ο Μαρινάκης - Ανατροπή Πέλκα λόγω Λουτσέσκου!