Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση Ολυμπιακού για Σόουζα - Άσχημα νέα για Φορτούνη και Καρβάλιο - Αυτόν… έκοψε ο Μαρτίνς!
| 2022-05-27 19:34:00

Κίνηση Ολυμπιακού για Σόουζα - Άσχημα νέα για Φορτούνη και Καρβάλιο - Αυτόν… έκοψε ο Μαρτίνς!

BoxtoBox
Κίνηση Ολυμπιακού για Σόουζα - Άσχημα νέα για Φορτούνη και Καρβάλιο - Αυτόν… έκοψε ο Μαρτίνς!

Η πρόταση του Πορτογάλου κόουτς και ποιον δεν έχει σε εκτίμηση; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο sportdog.gr για το 10αρι που έχει ζητήσει ο προπονητής των Πειραιωτών και η πρώτη επαφή που έγινε για τον... εκλεκτό του. Η σχέση με τον Ρούμπεν Σεμέδο και ποιος δεν βρίσκεται στη λίστα του.

Ας αρχίσουμε από τα δεδομένα. Ο Ολυμπιακός ψάχνει 10άρι. Τελεία. Ναι, υπάρχουν στη ομάδα και ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Κώστας Φορτούνης. Όμως προφανώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει κάτι παραπάνω. Κάτι πιο έτοιμο; Κάτι πιο αποτελεσματικό; Κάτι πιο σίγουρο; Κάτι άλλο σίγουρα.

Προ εβδομάδας οι Πορτογάλοι έγραψαν ότι οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να σκέφτονται ξανά την περίπτωση του Αφόνσο Σόουζα. Μιλάμε για τον 22χρονο επιτελικό μέσο της Μπελενένσες. Μόνο που η δική του περίπτωση αξίζει την προσοχή μας για διαφόρους λόγους.

1) Είπαμε, ο Ολυμπιακός ψάχνει 10άρι.

2) Έχει ατζέντη τον Ντέκο με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει καλή σχέση και την τελευταία διετία έφερε Ρέαμπτσιουκ και Τικίνιο.

3) Ο Ολυμπιακός έκανε όντως νύξη για τον Σόουζα. Όχι τώρα, όταν μίλαγε με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο.

4) Ο παίκτης αρέσει πράγματι στον Πέδρο Μαρτίνς και δεν είναι κάτι που λέγεται αυθαίρετα αυτό όπως, συνήθως, όταν μιλάμε για παίκτη από Πορτογαλία. Που βλέπεις να γράφεται παντού «είναι εισήγηση του Μαρτίνς, του αρέσει». Και συνήθως είναι... αέρας κοπανιστός. Για να γίνω πιο σαφής, όλοι γράφουν ότι στον Μαρτίνς αρέσει ο Ράφα Σοάρες αλλά δεν του έχει καμία ιδιαίτερη εκτίμηση. Απλά γράφεται σωρηδόν αυτή η ανακρίβεια μόνο και μόνο επειδή είναι παίκτης της πορτογαλικής αγοράς.

5) Την ιδέα να μπει στο deal για Σεμέδο ο Αφόνσο Σόουζα την είχε ρίξει ο Πέδρο Μαρτίνς.

6) Και προφανώς αναρωτιέστε, αφού παίζει στη Μπελενένσες ο παίκτης, γιατί η πρώτη κουβέντα έγινε όταν ο Σεμέδο ήταν να πάει στην Πόρτο; Επειδή, παρότι φαίνεται ο παίκτης να ανήκει ολοκληρωτικά στη μικρή πορτογαλική ομάδα, οι «δράκοι» έχουν κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων του, συνεπώς έχουν λόγο. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος παίκτης που το κάνουν αυτό είναι. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί με τον Ρέαμπτσιουκ, μόνο που ο Μολδαβός πάτησε πόδι και είπε: δε θέλω Πόρτο αλλά Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο χρυσό deal Μαρινάκη με Ντέκο - "Πιέσεις" να υπογράψει ο γκολτζής - Ρίχνει χρήμα για...Βαλμπουενά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags