Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο "χρυσό" deal Μαρινάκη με Ντέκο - "Πιέσεις" να υπογράψει γκολτζής - Ρίχνει χρήμα για... Βαλμπουενά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 10:30:00

Νέο χρυσό deal Μαρινάκη με Ντέκο - "Πιέσεις" να υπογράψει ο γκολτζής - Ρίχνει χρήμα για...Βαλμπουενά

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο χρυσό deal Μαρινάκη με Ντέκο - "Πιέσεις" να υπογράψει ο γκολτζής - Ρίχνει χρήμα για...Βαλμπουενά

Βρήκαν τον φορ και το 10αρι στο Λιμάνι, σκάει και ηχηρή αποχώρηση! Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν άμεσα τις δύο μεγάλες μεταγραφές, όμως συναντούν δυσκολίες και... ανταγωνιστές. Ποιοι είναι οι παίκτες και αναμένεται να φύγει το φετινό καλοκαίρι με πώληση, αφήνοντας και πολλά χρήματα;
 

Ολυμπιακός: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας, τόσο σε θέματα μεταγραφών όσο και αποχωρήσεων.

Σε περίοπτη θέση υπάρχει το ζήτημα του επιθετικού, με τον Εράν Ζάχαβι να αποτελεί εξέχουσα επιλογή των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την γραμμή κρούσης, έχοντας κάνει, ήδη, σοβαρή προσπάθεια για να τον πείσουν να πει το "ναι" και να έρθει στην Ελλάδα. 

Παρόλα αυτά, ο Ισραηλινός φορ της Αϊντχόφεν δεν "καίγεται" ακόμα να πάρει τις αποφάσεις του, την ώρα που στο παιχνίδι για την απόκτησή του έχει μπει και η βραζιλιάνικη Μποταφόγκο, έχοντας μάλιστα καταθέσει πρόταση στο 34χρονο στράικερ.

Παράλληλα, στο προσκήνιο έχει έρθει και το θέμα παραμονής ή όχι του Τικίνιο Σοάρες, καθώς χθες υπήρχε η φημολογία από την Βραζιλία, πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να φέρει πρόταση για να φύγει, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πάντως, ακόμα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του, Ντέκο, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση των Πειραιωτών, μειώνοντας τις πιθανότητες να πάει κάτι... λάθος στην υπόθεση του 31χρονου άσου.

Από… κοντά τον Καμπέλα

Σε μία ακόμα θέση που "κοιτάζουν" οι Ερυθρόλευκοι εν όψει της νέας χρονιάς είναι αυτή του επιτελικού χαφ, του "δεκαριού", με το όνομα του Ρεμί Καμπελά να βρίσκεται σταθερά στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ εδώ και αρκετό καιρό, αφού οι Πειραιώτες δεν έχουν παρατήσει την περίπτωσή του.

Ο Γάλλος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, προσφέροντας λύσεις στον σχεδιασμό του Πέδρο Μαρτίνς, έχει οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια με την Μονπελιέ, η οποία θέλει να την ενεργοποιήσει, ωστόσο αυτός φαίνεται αποφασισμένος να αποχωρήσει και να ψάξει την τύχη του σε άλλο σύλλογο.

Το σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό παρακολουθούν "ζεστά" την περίπτωση του 31χρονου επιτελικού μέσου και περιμένουν ενδεχόμενη αποδέσμευσή του από την Μονπελιέ, προκειμένου να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags