Facebook Pixel ΑΕΚ: Αγωνιούν οι ΑΕΚτζήδες - Νέα τοποθέτηση Κριχόβιακ για το μέλλον του - "Καλούν τον ατζέντη μου..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 20:54:00

Αγωνιούν οι ΑΕΚτζήδες - Νέα τοποθέτηση Κριχόβιακ για το μέλλον του - "Καλούν τον ατζέντη μου..."

Sportdog Team
Αγωνιούν οι ΑΕΚτζήδες - Νέα τοποθέτηση Κριχόβιακ για το μέλλον του - "Καλούν τον ατζέντη μου..."

Οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πολωνού μέσου, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και την επόμενη σεζόν.
 

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αποκάλυψε πως έχει πολλές διαθέσιμες επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ρωσίας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι πρέπει πρώτα να λύσει το θέμα με την Κράσνονταρ.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, τον οποίο η Ένωση θέλει να ξαναφέρει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν, επιβεβαίωσε ότι θα μεταβεί στη Ρωσία, με δεδομένο πως έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αν θα συνεχίσει λέγοντας πως μιλάει με τον ατζέντη του και υπάρχουν διάφορα clubs που τον καλούν. 

«Έχω συμβόλαιο με την Κράσνονταρ και έχω υποχρεώσεις σ' αυτόν τον σύλλογο», είπε αρχικά ο Κριχόβιακ, όταν ρωτήθηκε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. «Μου είναι δύσκολο να πω κάτι άλλο γι' αυτό», συμπλήρωσε ο έμπειρος άσος που συμμετείχε στα 9 από τα 10 ματς των ελληνικών πλέι οφ με την ΑΕΚ για να σπεύσει στη συνέχεια να τα αφήσει όλα ανοικτά.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Υπάρχουν επιλογές να παίξω εκτός Ρωσίας. Μιλάω με τον ατζέντη μου και του τηλεφωνούν διάφοροι σύλλογοι για μένα. Υπάρχουν, ωστόσο, δύο μέρη σε μία τέτοια απόφαση, είναι, πάντως, μία οψιόν να μείνω στη Ρωσία», είπε ακόμη ο Κριχόβιακ. 

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίζω. Η μπάλα μου δίνει μεγάλη χαρά. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο τέλος της χρονιάς, κάθε παίκτς ονειρεύεται να πάει εκεί. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν αυτόν τον στόχο. Δεν ξέρω πώς θα βγει. Πρέπει να επιστρέψω στη Ρωσία και να ξεκινήσω την προετοιμασία εκεί. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο, να μου πουν πώς τα βλέπουν όλα», ανέφερε επίσης ο Πολωνός διεθνής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλειωσε" δύο βασικούς ο Αλμέιδα, πωλούνται 6 παίκτες - Απόγνωση με Μπακάκη - Θαύμα για Σιμάνσκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags