Facebook Pixel ΑΕΚ: ΅"Τέλειωσε" δύο βασικούς ο Αλμέιδα, πωλούνται 6 παίκτες - Απόγνωση με Μπακάκη - Θαύμα για Σιμάνσκι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 21:03:00

"Τέλειωσε" δύο βασικούς ο Αλμέιδα, πωλούνται 6 παίκτες - Απόγνωση με Μπακάκη - Θαύμα για Σιμάνσκι!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τέλειωσε" δύο βασικούς ο Αλμέιδα, πωλούνται 6 παίκτες - Απόγνωση με Μπακάκη - Θαύμα για Σιμάνσκι!

Οι μεταγραφές που ζήτησε, ποιοι μένουν εκτός ομάδας και οι ανακοινώσεις. Ξεκίνησε η δουλειά για τη νέα σεζόν στην Ένωση και ο Αργεντινός προπονητής έχει έρθει... φορτσάτος. Ποιοι παίκτες φεύγουν, ποιοι μένουν εκτός βασικών πλάνων και ποιοι έρχονται στα Σπάτα.

Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι σηκώνουν μανίκια στην ΑΕΚ προκειμένου να οικοδομήσουν μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει και να διορθώσουν τα πολλά κακώς κείμενα της περυσινής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης θα είναι πιθανότατα κεντρικός αμυντικός. Για την ακρίβεια ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση δύο πρωτοκλασάτων στόπερ, καθώς εκεί εντοπίζει το μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας. Η επιδίωξή του είναι να φέρει δύο κεντρικούς αμυντικούς από το "πάνω ράφι" ώστε να αποτελέσουν το βασικό δίδυμο, με τους Μήτογλου και Τζαβέλλα να ακολουθούν στην ιεραρχία.

Συνολικά θα γίνουν μπόλικες διορθωτικές κινήσεις στην Ένωση το φετινό καλοκαίρι και με βάση τα τωρινά δεδομένα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πέραν των δύο στόπερ θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο χαφ, ένας σέντερ φορ και ένας εξτρέμ. Όλα αυτά δίχως να συνυπολογίζονται οι έξτρα μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν σε περίπτωση αποχωρήσεων.

Άλλωστε, οι αποχωρήσεις με τη σειρά τους αναμένεται να είναι αρκετές και ηχηρές. Ο Άμραμπατ έχει ζητήσει να επιστρέψει στην Ολλανδία, όμως δεν θα είναι ο μόνος που φεύγει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουχάρσκι ψάχνει ήδη ομάδες για να παραχωρήσει τους Βράνιες, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ και Φράνσον ώστε να ελαφρύνει παράλληλα και τα μισθολογικά βάρη του συλλόγου, δημιουργώντας χώρο στο μπάτζετ για τα έξοδα των μεταγραφών.



Αυτός που παραμένει προς το παρόν στην ομάδα δίχως να υπολογίζεται εδώ και μήνες είναι ο Μιχάλης Μπακάκης. Παρά το γεγονός ότι ο διεθνής αμυντικός δεν αγωνίζεται και δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει, ακόμα δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" ώστε να αποχωρήσει, είτε με πώληση είτε ως ελεύθερος. Την υπόθεση θα αναλάβει ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως ο Πολωνός θα μπορέσει να βρει τη λύση για να ολοκληρωθεί επιτέλους το ζήτημα Μπακάκη, μιας και ο Έλληνας άσος έχει εξελιχθεί σε "βαρίδι".

Μόνο με… θαύμα ο Σιμάνσκι

Το όνομα του 23χρονου Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, της Ντιναμό Μόσχας συνδέθηκε τις τελευταίες ημέρες με τους Κιτρινόμαυρους, λόγω της παρουσίας του Κουχάρσκι στην ομάδα, αλλά πολύ-πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί με το ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστής.

Τυπικά, δηλαδή, δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για να έρθει στην Ελλάδα, καθώς για να καταλάβουμε το μέγεθος έχει μεγαλύτερη προοπτική και αξία από τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ που ήρθε για δύο μήνες. Μάλιστα, υπάρχουν σενάρια που τον συνδέουν με ομάδες από την Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα ψάχνει, άμεσα, για να έρθουν δύο βασικοί και εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να κλείσει και να ανακοινωθεί μεταγραφή - Πιθανότατα του σέντερ μπακ (ο ένας από τους δύο στόπερ που θα έρθουν το καλοκαίρι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Πογέτ - Μεταγραφή για τον ηγέτη Μπακασέτα - Παίκτης αποκάλυψη της Εθνικής... για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags