ΠΑΟΚ: Με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Κεϊτά Μπαλντέ συνεχίζονται να ασχολούνται στην Ιταλία, με την ιστοσελίδα calciocasteddu να έχει ρεπορτάζ με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Μπαλντέ – Ποια είναι η κατάσταση», εξηγώντας τι ακριβώς ισχύει για την περίπτωση του Αφρικανού φορ.

«Τον παίκτη της Κάλιαρι, που θα φύγει από τη Σαρδηνία, θέλει ο ελληνικός σύλλογος: ωστόσο, εκείνος θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κάτι κινείται και για τον Κεϊτά Μπαλντέ. Μετά τις φήμες για τους πιο… ελκυστικούς παίκτες της Κάλιαρι, υπάρχουν και προτάσεις για τον Σενεγαλέζο φορ, εν προκειμένω από την Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η είδηση ​​για ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για τον Αφρικανό παίκτη: ο αθλητικός διευθυντής, Ζοσέ Μπότο, βρίσκεται στα ίχνη του και θα ήθελε να τον πάρει στον ελληνικό σύλλογο.

Για να καταλάβουμε ποιες μπορεί να είναι οι προθέσεις του παίκτη, έχει την τάση να συνεχίσει σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κάτι που θα γίνει σίγουρα γνωστό τις επόμενες μέρες», αναφέρει το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.