Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμη το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, μιας και έχουν γραφτεί αρκετά δημοσιεύματα, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι επισήμως από τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος. Όπως και να έχει οι στοιχηματικές έχουν βγάλει αποδόσεις για το που θα αγωνίζεται ο αρχηγός της ομάδας, μετά την πρώτη Σεπτεμβρίου! 

Το νο1 φαβορί είναι ο Ολυμπιακός που δίνεται στο 2.50, ενώ από κοντά είναι και η Μόντσα που δίνει 3.50! Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Νότιγχαμ Φόρεστ στο 4.00 και στο 5.00 αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι επιλογές της Πόρτο και της Μπενφίκα, αλλά και του Παναθηναϊκού και του Άρη. 

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Έλληνας άσος για το μέλλον του. Η φετινή χρονιά για τον Έλληνα άσο ήταν στα ρηχά, λόγω του ότι προερχόταν από ρήξη χιαστού, με αποτέλεσμα έχει αγωνιστεί 2 φορές με τον Ολυμπιακό Β΄ και 3 με την πρώτη ομάδα, έχοντας μόλις 206΄ αγωνιστικά λεπτά στους αγωνιστικούς χώρους και ένα γκολ στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" με απόφαση Μαρινάκη - Πωλήσεις 30 εκατομμυρίων - Φορτούνης και επτά παίκτες στην έξοδο!