Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο όνομα-έκπληξη στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού - Γιός πρώην άσου της Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-15 00:11:00

Νέο όνομα-έκπληξη στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού - Γιός πρώην άσου της Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέο όνομα-έκπληξη στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού - Γιός πρώην άσου της Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα "βαρύ" φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Τριφυλλιού, όπως επισημαίνει έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, βάζοντας στην... πρίζα τους "πράσινους" φιλάθλους.

Παναθηναϊκός: Ο Σαμουέλε Μπιριντέλι της Πίζα βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όπως και της Σασουόλο, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Τζανλουίτζι Λονγκάρι.

Πρόκειται για τον γιό του Αλεσάντρο Μπιριντέλι, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα της Γιουβέντους για 11 χρόνια (1997-2008) και έχοντας 6 συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Φορτούνης ούτε Τικίνιο - Αυτός θα φέρει λεφτά από Φενέρ - Ανατροπή στον ΠΑΟ με Μακέντα!

Ο Σαμουέλε Μπιριντέλι αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Πίζα από το 2016, διάστημα κατά το οποίο έχει αγωνιστεί σε 192 παιχνίδια, μετρώντας 7 γκολ και 16 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας (U21, U18), ενώ στην καριέρα του έχει χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και ως πλάγιος χαφ.

Δείτε τον 22χρονο άσο εν δράσει:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags