Facebook Pixel ΑΕΚ: Ακόμα δεν ήρθε και "λέβει" φορ από Παναθηναϊκό ο Κουχάρσκι! Θα δώσει το εύκολο γκολ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-16 08:38:00

Ακόμα δεν ήρθε και "κλέβει" φορ από Παναθηναϊκό ο Κουχάρσκι! Θα δώσει το εύκολο γκολ στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Ακόμα δεν ήρθε και "κλέβει" φορ από Παναθηναϊκό ο Κουχάρσκι! Θα δώσει το εύκολο γκολ στην ΑΕΚ

Ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φέρνει παίκτη που ακούστηκε για το Τριφύλλι και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα.

ΑΕΚ: Ακόμα δεν ήρθε και "λέβει" φορ από Παναθηναϊκό ο Κουχάρσκι! Θα δώσει το εύκολο γκολ - Ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φέρνει παίκτη που ακούστηκε για το Τριφύλλι και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού παίκτες όπως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ή ο Νόρντιν Άμραμπατ (που θέλει Ολλανδία) είναι... φευγάτοι.

«Ψηλά ο Εστουπινιάν στη λίστα Κουχάρσκι», αναφέρει την Παρασκευή η «Ώρα των Σπορ», η οποία αναλύει όλα τα δεδομένα για την περίπτωση του 25χρονου Κολομβιανού φορ, o οποίος μένει ελεύθερος απ’ την πορτογαλική Γκιμαράες με την οποία τη φετινή χρονιά μέτρησε 16 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το όνομά του είχε κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου Μάλιστα, εκείνη την έποχή είχε εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται πως εξέτασε την περίπτωσή του για την γραμμή κρούσης. Τότε τα πράσινα ρεπορτάζ ανέφεραν, ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει για παίκτη που έχει το εύκολο γκολ και η περίπτωσή του κυκλοφόρησε μαζί με αυτή του Μπαζ Ντοστ. Ωστόσο, φαίνεται πως η ΑΕΚ είναι αυτή που κινείται πιο «ζεστά» για την απόκτησή του με τον Πολωνό τεχνικό διευθυντή της ομάδας να προχωρά την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από την κορυφή ο Εστουπινιάν μπορεί να καλύψει ακόμα και τις θέσεις του δεύτερου σέντερ φορ, αλλά και του δεξιού εξτρέμ, θέσεις στις οποίες ο ίδιος έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Ως παίκτης της Γκιμαράες έχει απολογισμό 79 συμμετοχές, 28 γκολ και 5 ασίστ.

Επίσης να προσθέσουμε, ότι ο Εστουπινιάν στις 5 Ιουνίου 2022 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Κολομβίας. Ο 25χρονος φορ είχε 12 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό που έδωσε το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του με τη Σαουδική Αραβία στη Μούρθια της Ισπανίας.

Για τον Εστουπινιάν είχε ενδιαφερθεί επίσης και η Λέγκια Βαρσοβίας στα μέσα Μαΐου. Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε ο Κουχάρσκι στην ΑΕΚ και ξεκίνησε να ακούγεται και για εκεί το ονομά του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags