Facebook Pixel Καραδοκεί η ΑΕΚ - Απόφαση... φωτιά που αλλάζει τα δεδομένα για Κριχόβιακ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-20 17:40:00

Καραδοκεί η ΑΕΚ - Απόφαση... φωτιά που αλλάζει τα δεδομένα για Κριχόβιακ!

Sportdog Team
Καραδοκεί η ΑΕΚ - Απόφαση... φωτιά που αλλάζει τα δεδομένα για Κριχόβιακ!

Εξελίξεις που επηρεάζουν την υπόθεση του Πολωνού μέσου, τον οποίο οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να υπογράψουν ξανά, προκειμένου να χτίσουν γύρω του την ομάδα της επόμενης σεζόν.

ΑΕΚ: Ο Πολωνός διεθνής Ματσιέι Ρίμπους έμεινε εκτός της Εθνικής Πολωνίας επειδή υπέγραψε στη ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας.

Η απόφαση αυτή είναι πολύ πιθανό να επηρεάζει και τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, σε περίπτωση που ο πρώην άσος της ΑΕΚ επιλέξει να αγωνιστεί ξανά στην Κράσνονταρ.

«Ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς μετά την προπόνηση της ομάδας την περασμένη εβδομάδα μίλησε με τον Ματσέι Ρίμπους. Τον ενημέρωσε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης με τον σύλλογο του, δεν θα τον προσκαλέσει στο προπονητικό καμπ του Σεπτεμβρίου και δεν θα τον λάβει υπόψιν κατά τον καθορισμό της σύνθεσης της ομάδας που θα πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της πολωνικής Ομοσπονδίας

Η πρόθεση των Πολωνών να χτίσουν την εθνική τους ομάδα χωρίς παίκτες που αγωνίζεται στη Ρωσία, λόγω της ρωσικής εισβολής, σημαίνει πως ο Κριχόβιακ, την υπόθεση του οποίου παρακολουθεί στενά η ΑΕΚ, πρέπει να φύγει από την Κράσνονταρ για να έχει ελπίδες συμμετοχής στο επερχόμενο Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κροτίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Χρωστάνε λεφτά από το 2018 στον Μάνταλο - 400 χιλιάδες ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags