ΑΕΚ: Στα "ραντάρ" της Ένωσης εξακολουθεί να βρίσκεται ο Γενς Γιόνσον, που μάλιστα ήρθε στην Αθήνα για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ", η ΑΕΚ "ψήνει" την περίπτωση του 29χρονου αμυντικού χαφ, που παίζει και στόπερ, προσπαθώντας να τον πείσει με δελεαστικό συμβόλαιο αλά... Τσούμπερ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, ενώ και από πλευράς Ένωσης τόνιζαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την άφιξη του εν λόγω παίκτη στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Κάντιθ, καθώς δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό λεπτών συμμετοχής για την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για τις αστείρευτες δυνάμεις του παίζοντας με μεγάλη ένταση και τις ασφαλείς μεταβιβάσεις.

Είχε φέτος 24 συμμετοχές και 1 ασίστ με την ομάδα της La Liga, η οποία τον είχε αποκτήσει το 2020 ως ελεύθερο από την Κόνιασπορ. Συνολικά μαζί της έπαιξε σε μια διετία σε 61 αγώνες, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την δανέζικη Άαρχους.