Ολυμπιακός: Μόνο... ήσυχο δεν θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τους Πειραιώτες, καθώς πλην των υποθέσεων που ψάχνουν οι άνθρωποι του συλλόγου για φέρουν στην Ελλάδα και να ενισχύσουν το ρόστερ, προφανώς αρκετοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού απασχολούν ξένες ομάδες.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ξέρει πώς να πετύχει σημαντικά deal, η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά του sportdog είναι ότι ο Σισέ βρίσκεται στη λίστα της Έβερτον και η τιμή που θέλουν οι Πειραιώτες για να καθίσουν σε τραπέζι διαπραγμάτευσης είναι τα 15 εκατ. ευρώ!

Ο υψηλόσωμος άσος διένυσε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην τελευταία αγωνιστική περίοδο, παρουσιάστηκε ώριμος, δυναμικός, βελτιωμένος στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίθσω και πολλές φορές έδωσε λύση με τα γκολ που πέτυχε.

Με λίγα λόγια είναι σε κατάλληλη ηλικία και φόρμα για να πάρει μεταγραφή, ενώ πλην της Έβερτον υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τη Μόντσα, του Μοντέστο, όσο και από ομάδες σε Γαλλία και Γερμανία.

Γράφουμε ξανά, όμως, ότι ο Ολυμπιακός προτιμάει την Premier League, γιατί εκεί οι ομάδες έχουν άλλα μπάτζετ και πληρώνουν διαφορετικά για να γίνει μια μεταγραφή.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το όνομα του Σισέ εμπλέκεται με μια σημαντική και ιστορική ομάδα της Αγγλίας και μην αποκλείσετε (το ακριβώς αντίθετο μάλιστα!) φέτος το καλοκαίρι να κάνει το μεγάλο άλμα και να πάρει μεταγραφή στο Νησί! Ειδικά από τη στιγμή που, έτσι κι αλλιώς, ο πρόγραμματισμός που υπάρχει στον σύλλογο φέτος είναι για να παίζουν με βασικούς τους Σωκράτη και Μανωλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρλίτος" σε Ολυμπιακό- Έρχεται για βασικός - Εκεί θα τον βάζει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν τον κράτησε;"