Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καρλίτος στο Ολυμπιακό - Έρχεται για βασικός - Εκεί θα τον βάζει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν τον κράτησε;"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-26 21:55:00

"Καρλίτος" σε Ολυμπιακό- Έρχεται για βασικός - Εκεί θα τον βάζει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν τον κράτησε;"

του Γιώργου Κτενά
"Καρλίτος" σε Ολυμπιακό- Έρχεται για βασικός - Εκεί θα τον βάζει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν τον κράτησε;"

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι ο εκλεκτός των πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Γιατί τον επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς και πώς θα τον αξιοποιήσει;

Ολυμπιακός - Φιλίπ Ζινκερνάγκελ: Η νέα προσθήκη τού Ολυμπιακού είναι ο Δανός εξτρέμ, με τη μεταγραφή του να ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει άριστα το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την περίπτωσή του!

"Καρλίτος στον Ολυμπιακό - Έρχεται για βασικός - Ασίστ, γκολ, γεμάτη σεζόν"

"Ως εξτρέμ είχε ξεκινήσει στη Γουότφορντ, αλλά στη Νότγχαμ έπαιζε περισσότερο ως 10άρι πίσω από δύο επιθετικούς. Την έχει τη θεση μεν, αλλά η καλή του θέση είναι αριστερά στη γραμμή.Έπαιζε κάπως σαν Καρλίτος πίσω από Μακέντα και Ιωαννίδη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog.

Θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού στον Ολυμπιακό;

"Αν εγκλιματιστεί προφανώς και έρχεται για βασικός, αλλά το θέμα είναι ένα εγκλιματιστεί. Στη Νότιγχαμ έπαιζαν 3-4-1-2, και ο Ζινκερνάγκελ ήταν στη θέση "1". Είχε ασίστ, είχε γκολ, γεμάτη σεζόν. Αναντικατάστατος στη Νότιγχαμ".
 

"Εκεί θα τον βάζει ο Μαρτίνς - Με τρία εκατ. τον πήγαναν και στο αεροδρόμιο - Γιατί δεν τον κράτησε η Νότιγχαμ;"

Με ποιον ταιριάζει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Από τη στιγμή που ο Μαρτίνς παίζει το πορτογαλικό στιλ, με έναν επιθετικό, δύο εξτρέμ και τριάδα στα χαφ που είναι σε ευθεία, θα πάει στη γραμμή. Είναι γρήγορος, βραχύσωμος, με καλή πάσα, αλλά δεν ξέρω γιατί στη Νότιγχαμ δεν έπαιζε γραμμή. Έτσι όπως παίζει ο Μαρτίνς, όμως, δε νομίζω να τον βάλει πίσω από τον φορ".

Η μεταγραφή του θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ - Θεωρείς ότι είναι καλό το deal;

"Η Γουότφορντ με ένα 3άρι τον πήγαινε και στο αεροδρόμιο. Δεν έχει βγάλει τραυματισμούς και μάλιστα σε δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι η Τσάμπιονσιπ - Αυτό μετράει. Τώρα γιατί δεν τον κράτησαν στη Νότιγχαμ, μου κάνει εντύπωση γιατί έχτισε την άνοδο της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο για Πέλκα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ - Τεράστια μεταγραφή!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags