Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Τρελό σενάριο για Πέλκα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ - Τεράστια μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-26 20:00:00

Τρελό σενάριο για Πέλκα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ - Τεράστια μεταγραφή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό σενάριο για Πέλκα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ - Τεράστια μεταγραφή!

Πολύ κοντά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή στην καριέρα του βρίσκεται ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς οι μπουκ δίνουν ότι έχει πολλές πιθανότητες να μετακομίσει σε ομάδα της Αγγλίας - Αλλά υπάρχει σενάριο για ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Δημήτρης Πέλκας: Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η καριέρα του Έλληνα άσου, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του νέου προπονητή της Φενέρ, Ζόρζε Ζεσούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σενάρια για το μέλλον του - Αν και στο τελευταίο φιλικό της Φενέρ ήταν μέσα στους σκόρερ.

Γιατί είναι σε πολύ καλή ηλικία και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και, μέχρι στιγμής, έχει κάνει εξαιρετική καριέρα σε Ελλάδα και Τουρκία. Για αυτό και δεν είναι τυχαίο που η Χαλ τον έχει στη λίστα της και, μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχηματικά γραφεία, η αγγλική ομάδα έχει 3.50 στο ποντάρισμα για να υπογράψει μαζί της.

Σουόνσι και ΚΠΡ ακολουθούν με 5.00, ενδεικτικό του ότι έχει καλό όνομα στην Τσάμπιονσιπ, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Παρόλα αυτά είναι άξιο αναφοράς ότι υπάρχει o ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση με (4.00), ενώ στη λίστα βρίσκονται και οι ΑΕΚ (21.00) -Ολυμπιακός (21.00) - Είναι ενδεικτικό του ότι Δημήτρης Πέλκας έχει την προοπτική για επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ στο μυαλό του - Ειδικά από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο 4.00.

Βέβαια θα ήταν αρνητικό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον δουν με τη φανέλα της ΑΕΚ ή, πολύ περισσότερο, του Ολυμπιακού, αλλά το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και κάθε αθλητής κοιτάζει το συμφέρον του.

Εμείς, άλλωστε, δεν αναφέρουμε τίποτα περισσότερο από τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές για το μέλλον του αλλά, προφανώς, αυτές οι αποδόσεις δεν βγαίνουν καθόλου τυχαία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "τελειώνει" από την προετοιμασία ο Μαρτίνς: Πουλέν του Μοντέστο! Μεταγραφή ο Ολυμπιακός για...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags