Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προβληματισμός για τον Μπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-26 15:00:00

Αυτόν "τελειώνει" από την προετοιμασία ο Μαρτίνς: Πουλέν του Μοντέστο! Μεταγραφή ο Ολυμπιακός για...

BoxtoBox
Αυτόν "τελειώνει" από την προετοιμασία ο Μαρτίνς: Πουλέν του Μοντέστο! Μεταγραφή ο Ολυμπιακός για...

Φαίνεται ότι συνεχίζει στην προετοιμασία με την αρνητική φόρα που είχε στο φινάλε τής προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν μείνει στο Λιμάνι είναι πολύ πθανό να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του.

Ολυμπιακός: Αν, μέχρι και προ ολίγων ημερών, ρωτούσε κάποιος ανθρώπους του Ολυμπιακού που είναι σε θέση να γνωρίζουν πράγματα σε ποιές θέσεις ψάχνει παίκτες η ομάδα θα έπαιρνε την εξής απάντηση: οφείλουμε να έχουμε αυτιά και μάτια ανοιχτά για παν ενδεχόμενο και κάθε θέση ωστόσο ο προπονητής δεν έχει αναφέρει ποτέ τη λέξη στόπερ στις μεταγραφικές κουβέντες.

Στο μυαλό του Μαρτίνς οι Σωκράτης και Μανωλάς είναι το βασικό αμυντικό του δίδυμο αφού θέλει τη σιγουριά, την εμπειρία και την κλάση του σε συνδυασμό με τη χημεία που η λογική λέει ότι θα αποκτήσουν εύκολα. Έχουν και μειονεκτήματα, π.χ. την ταχύτητα ειδικά ο Σωκράτης, αλλά δύσκολα θα βρεθεί το τέλειο, έτσι δεν είναι;

Και ο Μαρτίνς θέλει να ποντάρει σ' αυτό το ελληνικό δίδυμο ακόμα και αν, τελικά (που δεν το βλέπω), μείνει και ο Παπέ Σισέ στην ομάδα. Όμως δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει και στόπερ. Κι αυτό γιατί ο Ουσεϊνού Μπα, που η σκέψη είναι να παραμείνει στην ομάδα και να συνθέσει με Αβραάμ και Μπαγκαλιάνη την 6άδα των στόπερ των πρωταθλητών, δείχνει να συνεχίζει από 'κει που τελείωσε την περυσινή σεζόν.

Το πέναλτι στο οποίο υποπίπτει κόντρα στη Ριντ συνιστά ένα διαρκές deja vu. Τον έχουμε ξαναδεί να κάνει τέτοια ατσούμπαλα μαρκαρίσματα και να «δίνει» πέναλτι ή φάουλ κοντά στην περιοχή. Ακόμα και όταν βλέπει ότι υπάρχει κι άλλος συμπαίκτης του πιο πίσω και θα... σώσει την κατάσταση, εκείνος πέφτει πάνω στον αντίπαλο με χέρια και πόδια δίχως να υπολογίζει τίποτα.

Αν δεν υπάρξει άμεση και εντυπωσιακή βελτίωση από πλευράς Μπα, επαναλαμβάνω ότι δεν θα εκπλαγώ αν ο Ολυμπιακός πάει και για στόπερ ώστε να έχει το κεφάλι του (πιο) ήσυχο. Η χρονιά είναι σημαντική και είναι ξεκάθαρο ότι οι ερυθρόλευκοι κάνουν μια επανεκκίνηση μετά την περυσινή σεζόν στοχεύοντας σε περισσότερη ποιότητα αλλά και έξυπνο εγκεφαλικό παίξιμο και δεν θέλουν άλλες επιπολαιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mπερδεμένο του Καμαρά - 3 εκατ. ο Ολυμπιακός - Το διπλό "δικαίωμα" του Άρη - "Ματσάρισμα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags