Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Όλη η αλήθεια για τον Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-26 10:00:00

Mπερδεμένο του Καμαρά - 3 εκατ. ο Ολυμπιακός - Το διπλό "δικαίωμα" του Άρη - "Ματσάρισμα"!

Οι Μιχείες
Mπερδεμένο του Καμαρά - 3 εκατ. ο Ολυμπιακός - Το διπλό "δικαίωμα" του Άρη - "Ματσάρισμα"!

Ιδου το μπερδεμένο ιδιοκτησιακό status του Καμαρά, με ποσά/δόσεις/χρόνους - Το διπλό "δικαίωμα" του Άρη, η...υψηλή κυριότητα της Φούλαμ, το ταξίδι του "Κάρυ" στο Λονδίνο και το "ματσάρισμα" - Γιατί θα πάει 3.000.000 και όχι 5 και 6 το κόστος αγοράς του απο τον Ολυμπιακό.
 

Ολυμπιακός - Άρης: Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται για την... μπερδεμένη (συν)ιδιοκτησιακή σχέση του Αμπουμπακάρ Καμαρά με Άρη/Φούλαμ, η αλήθεια είναι πως ο Καρυπίδης είχε κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο/ περίπλοκο και με... αστερίσκους deal με τους Λονδρέζους.

Κι αυτό αφού ο Μαυριτανός επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2025 με τον Άρη, με υποχρέωση καταβολής κάθε χρόνο συγκεκριμένου ποσού για την αγορά/απόσβεσή του αλλά προβλέπεται και το "δικαίωμα" εφόσον ο Καρυπίδης δεν πληρώσει μια ετήσια δόση, τότε ο άσος αυτομάτως να επιστρέψει στην Φούλαμ!!

Πως ορίζεται το λεγόμενο "δικαίωμα" και γιατί ουσιαστικά είναι εκατέρωθεν;

Με την έννοια πως αν το αφεντικό του Άρη έβλεπε πως η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρα δεν έβγαινε και ο ίδιος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, σε συνδυασμό και με το υψηλό συμβόλαιο του Μαυριτανού φορ (κοντά στο εκατομμύριο οι ετήσιες αποδοχές του), θα μπορούσε τεχνητά ανά  πάσα στιγμή να το διακόψει νωρίτερα από την λήξη του, χωρίς κάποιο πέναλτι. Απλά θα έχανε όσα χρήματα/δόσεις είχε πληρώσει μέχρι τότε στους Λονδρέζους!

Από την άλλη πλευρά, της Φούλαμ, μέχρι να εξοφληθεί (με βάση το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των δόσεων αυτό προβλεπόταν να γίνει μέσα στο τέλος του 2024), διατηρεί την... υψηλή κυριότητα του Αμπουπακάρ Καμαρά. Για αυτό μπήκε και το buy out των 6.000.000 ευρώ (θα το μοιραζόντουσαν τα δυο κλαμπ).

Πως μπορεί ο Άρης να κάνει 100% δικό του τον Καμαρά ώστε στην συνέχεια να τον πουλήσει (όπως καλή ώρα στον Ολυμπιακό);

Πληρώνοντας τοις μετρητοίς (αυτό πάντως πρακτικά ακούω πως είναι διαπραγματεύσιμο) το υπόλοιπο του. Με την Φούλαμ να διατηρεί το δικαίωμα, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα(10ημερο) από την στιγμή που της κατατεθεί η προσφορά του Άρη, να  "ματσάρει" το ποσό και να τον κρατήσει.

Στο δια ταύτα: το υπόλοιπο του Άρη προς την Φούλαμ ήταν 2.500.000 ευρώ (με καταβολή 5 ισόποσων δόσεων 500.000 ευρώ)! Και το δικαίωμα των Λονδρέζων για να ματσάρουν την νέα πρόταση που τους έγινε, λήγει την Κυριακή.

Εξ ου και ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο αλλά και η αισιόδοξη πρόβλεψη στα ρεπορτάζ πως η μεταγραφή του Καμαρά (τον θέλει ο Μαρτίνς) στον Ολυμπιακό, θα έκλεινε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Συμπέρασμα : από όλα τα παραπάνω αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχουν τα 5 και τα 6 εκατομμύρια που γράφονται πως θα κοστίσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Το συνολικό κόστος για τους "ερυθρόλευκους" λογικά δεν μπορεί να είναι πάνω από τα 3.000.000. Χωρίς να υπολογίζουμε τον Λοβέρα (μαθαίνω πως "κλωτσάει" για "Βικελίδης") ή κάποιο άλλο έμψυχο αντάλλαγμα στον Άρη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Πώληση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αγαπημένο παιδί του Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags