Facebook Pixel Ιδού η δεύτερη μεταγραφή! Έδωσαν τα χέρια ΑΕΚ και Γιόνσον για 4 χρόνια
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 15:52:00

Ιδού η 2η μεταγραφή! Έδωσαν τα χέρια ΑΕΚ-Γιόνσον για 4 χρόνια - Με μπλουζάκι τίγρη ο Κουχάρσκι

Sportdog Team
Ιδού η 2η μεταγραφή! Έδωσαν τα χέρια ΑΕΚ-Γιόνσον για 4 χρόνια - Με μπλουζάκι τίγρη ο Κουχάρσκι

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι απέσπασε την υπογραφή του Δανού χαφ στην Κοπεγχάγη.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Γενς Γιόνσον! Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι βρέθηκε στην Κοπεγχάγη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, με τον Δανό μέσο να δίνει τα χέρια με τον Πολωνό τεχνικό διευθυντή το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7).

Ο Γιόνσον υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο 29χρονος άσος αναμένεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει ιατρικά τεστ και εργομετρικά. Ακολούθως θα υπάρξει η ανακοίνωση της έλευσής του στην ΑΕΚ που θα σημάνει την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί κατά συνθήκη ακόμα και ως στόπερ ή λίμπερ μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ματίας Αλμέιδα που περιμένει πως και πως την ένταξή του στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής που θωρακίζει τον άξονα της ομάδας, με μόνη εκκρεμότητα να αποτελεί για το κλείσιμο των θέσεων, την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Υπενθυμίζεται, ότι από το πρωί το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει, ότι η Παρασκευή θα ήταν σημαντική μέρα για τα μεταγραφικά της ομάδας του «Δικέφαλου» αετού, αφού θα ακολουθούσε η δεύτερη προσθήκη, μετά από αυτήν του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης, αποτελεί φυσικά, η συμβολική στυλιστική παρέμβαση του Πολωνού τεχνικού διευθυντή. Ο Κουχάρσκι φόρεσε μπλούζα με έναν Τίγρη, στέλνοντας σαφή μηνύματα, για τις άγριες διαθέσεις της διοίκησης για την επίσπευση και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών υπόθεσεων της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους υπογραφής.

Ο Γιόνσον είναι ένας καθαρός αμυντικός μέσος, ένα κλασικό “εξάρι”. Τα στοιχεία που διακρίνουν το παιχνίδι του είναι ο δυναμισμός, τα τρεξίματα και οι ανακτήσεις μπάλας. Φέτος, έπαιξε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου, έχοντας μία ασίστ, καταγράφοντας συνολικά 1.469 αγωνιστικά λεπτά, όντας βασικός σε λιγότερα από τα μισά ματς της Κάδιθ. Από τα 300 παιχνίδια της καριέρας του, ο 29χρονος Δανός στα 180 έχει αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ (DM), έχοντας πετύχει 4 γκολ και 5 ασίστ.

Επίσης έχει αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός σε 55 παιχνίδια (1 γκολ) και ως κεντρικός χαφ σε 27 ματς (2 γκολ, 2 ασίστ). Κατέγραψε επίσης δύο ματς ως δεξιός μπακ και ένα ως επιτελικός μέσος. Εκτός από τη μεσαία γραμμή, στην ΑΕΚ ψάχνονται έντονα και για το θέμα του στόπερ, με την περίπτωση του Βραζιλιάνου, Βιτάο να απασχολεί έντονα, γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή. με εξαιρετικά στοιχεία, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags