Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Σκάει" 1.5 εκατ. για εξτρέμ ο Σαββίδης - Στον... αέρα δύο βασικοί - Πρόβλημα Λουτσέσκου με Σοάρες
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-07 19:34:00

"Σκάει" 1.5 εκατ. για εξτρέμ ο Σαββίδης - Στον... αέρα δύο βασικοί - Πρόβλημα Λουτσέσκου με Σοάρες!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκάει" 1.5 εκατ. για εξτρέμ ο Σαββίδης - Στον... αέρα δύο βασικοί - Πρόβλημα Λουτσέσκου με Σοάρες!

Ο... σκασμένος Μπότο και οι δύο μεταγραφικές υποθέσεις που "καίνε"! Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, όμως τα ανοιχτά θέματα παραμένουν. Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν και ποιοι προβληματίζουν στις προπονήσεις...

Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ θα στοιχίσει η μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρουν σε κάθε τόνο ότι ο εξτρέμ της Φορτούνα, που ήταν ο καλύτερος εξτρέμ την τελευταία αγωνιστική περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, θα γίνει άμεσα παίκτης των Ασπρόμαυρων.

Δεν υπάρχει όμως η ίδια αισιοδοξία για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ γιατί όπως γράψαμε ξανά πρόσφατα, το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει την ανανέωση είναι ένα θέμα που μένει ανοιχτό.

Οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι το θέμα μένει ανοιχτό γιατί δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη και αυτό που ισχύει τώρα, είναι ότι η απόσταση που υπάρχει είναι τέτοια που μπορεί να φέρει και οριστική διακοπή των επαφών. Με απλά λόγια, να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, έχει έναν ακόμα πονοκέφαλο με τον Γιάσμιν Κούρτιτς, καθώς όπως σας αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, έχει ήδη δύο μεγάλες προτάσεις στα χέρια του από Αραβία και Ιταλία.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Κούρτιτς είναι στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα, για δύο χρόνια, και όχι ως παίκτης των Θεσσαλονικέων.

Προβληματισμός για Φελίπε Σοάρες

Πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει στον ΠΑΟΚ με τον Φελίπε Σοάρες μια από τις πρώτες κινήσεις του Ζοσέ Μπότο στην ομάδα, γεγονός που σε έναν βαθμό κάνει και τον τεχνικό διευθυντή να αισθάνεται κάπως άβολα.

Φυσικά η θέση του δεν κρίνεται από μια κίνηση, αλλά η κατάσταση με τον 23χρονο Πορτογάλο φαίνεται ότι είναι ήδη κάπως ακραία: Αφενός δεν μπορεί να βρεθεί σε μια επαφή, σε μια συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να καταλάβει ακριβώς τι ζητάει από εκείνον, αφετέρου έχει μια κάπως... ιδιαίτερη συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στις ομάδες του Ρουμάνου.

Εμφανίζεται με τουπέ, ύφος, σε μια περίοδο που η ομάδα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και είναι πραγματικά απορίας άξιο από πού αντλεί αυτή τη σιγουριά ότι σε μια νέα ομάδα μπορεί να συμπεριφέρεται όπως θέλει.

Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, είχε δώσει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Φελίπε Σοάρες και όπως είναι αναμενόμενο υπάρχουν από εκείνον απαιτήσεις. Τέτοιες που, τουλάχιστον, να τον κάνουν να είναι ταπεινός και να υπερβάλλει εαυτό στην προσπάθεια.

Κάτι που, για την ώρα, δεν φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί άμεσα... Για αυτό και χρειάζονται οι Μπότο και Λουτσέσκου να βρουν τον τρόπο για να διαχειριστούν την περίπτωση του νεαρού άσου, πριν τον πάρει τελείως η μπάλα και είναι πολύ αργά...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Κούρτιτς σε ΠΑΟΚ, ήρθε η "χρυσή" πρόταση
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags