Facebook Pixel Super League - Παναθηναϊκός: Έκπληξη με σουπερλιγκάτο άσο - "Έπαιξε" για Παναθηναϊκό, τον παίρνει ο ΑΠΟΕΛ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-08 20:28:00

Έκπληξη με σουπερλιγκάτο άσο - "Έπαιξε" για Παναθηναϊκό, τον παίρνει ο ΑΠΟΕΛ

Sportdog Team
Έκπληξη με σουπερλιγκάτο άσο - "Έπαιξε" για Παναθηναϊκό, τον παίρνει ο ΑΠΟΕΛ

Η ιστορική κυπριακή ομάδα είναι έτοιμη να ψωνίσει ξανά από Ελλάδα, αποκτώντας έναν ακόμα ξένο παίκτη της Super League μετά τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ.

Super League - Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Φράνκο Φεράρι.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα, «protathlima.com», ο ΑΠΟΕΛ απέσπασε την υπογραφή του Αργεντινού μπακ για διετή συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ υπάρχει συμφωνία και με το Βόλο για τη μεταγραφή.

Το θέμα που δημιούργησε μικρή καθυστέρηση έχει να κάνει με την επιθυμία της ελληνικής ομάδας να δείξουν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ λίγη υπομονή μέχρι να διευθετηθούν κάποιες άλλες εκκρεμότητες και μόλις γίνει αυτό ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να μπει στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Φεράρι προέρχεται από τρεις εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του Βόλου και τους προηγούμενους μήνες συνδέθηκε μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό, προτού οι Πράσινοι καταλήξουν στην απόκτηση του Γκάνεα για τη θέση του αριστερού μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολιβέιρα… χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού - Γιατί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ "έκοψαν" τον Μάγκνουσον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags