Facebook Pixel ΑΕΚ: Σκάει ανατροπή με Άμραμπατ στην ΑΕΚ; Ατάκες από την Ολλανδία που αλλάζουν τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 16:51:00

Σκάει ανατροπή με Άμραμπατ στην ΑΕΚ; Ατάκες από την Ολλανδία που αλλάζουν τα πάντα

Sportdog Team
Σκάει ανατροπή με Άμραμπατ στην ΑΕΚ; Ατάκες από την Ολλανδία που αλλάζουν τα πάντα

Ανοιχτό είναι το θέμα παραμονής του Μαροκινού ποδοσφαιριστή στην Ένωση, με ρεπόρτερ από την Ολλανδία να αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Άμραμπατ θα αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα για να πάρει μεταγραφή στην Ουτρέχτη.

ΑΕΚ: Δύσκολα θα μείνει ελεύθερος από την Ένωση ο Νορνρίν Άμραμπατ και θα βρεθεί λύση για το οικογενειακό πρόβλημα που έχει, τονίζουν τις τελευταίες ώρες οι Ολλανδοί ρεπόρτερ, κάτι που όπως αναφέρουν έχει κάνει την Ουτρέχτη να κοιτάζει κι άλλες επιλογές για τα άκρα της επίθεσής της.

«Ο Άμραμπατ έχει υπογράψει συμβόλαιο και δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος. Είναι πιθανό να μείνει στην ΑΕΚ», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ολλανδικής «ΑD», Γερόεν Καπτέινς στα social media για το θέμα του Μαροκινού άσου. 

Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι η ελληνική ομάδα κάτι ότι μπορεί για να κρατήσει τον παίκτη και να είναι σε κοινή γραμμή ώστε να γίνει ότι είναι δυνατόν να συνεχιστεί η συνεργασία, ενώ είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όπως και ο Αλμέιδα, είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί του ενώ ενήργησαν άμεσα στο αίτημα του ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει νωρίτερα στην Ολλανδία για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του και να να υπάρξει λύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags