Facebook Pixel Super League: "Βόμβα" από ομάδα της Super League - Θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τη δεύτερη αγωνιστική
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-15 18:10:00

"Βόμβα" από ομάδα της Super League - Θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τη δεύτερη αγωνιστική

Sportdog Team
"Βόμβα" από ομάδα της Super League - Θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τη δεύτερη αγωνιστική

Δηλώσεις έκανε πρόεδρος ομάδας της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου όπου και αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα λέγοντας ότι το δίκαιο θα ήταν να ξεκινούσε την δεύτερη αγωνιστική.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Δηλώσεις έκανε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το δίκαιο θα ήταν η ομάδα του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την δεύτερη αγωνιστική, μιας και αντιμετώπισε την Βέροια στα μπαράζ στα μέσα Ιουνίου, κάτι που την έκανε να χάσει χρόνο από την προετοιμασία της νέας σεζόν.

«Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή χρονιά. Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες μας και να έχουμε στο τέλος της σεζόν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά.

Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας (σ.σ.για παράταση της προετοιμασίας). Ξεκινήσαμε αργά λόγω των αγώνων μπαράζ. Θα το συζητήσουμε και με τον προπονητή, θα δούμε και πότε θα γίνουν τα φιλικά μας και θα αποφασίσουμε. Είναι πάντως κάτι που έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες και είναι δίκαιο να το ζητήσουμε και να το πάρουμε. Θα το σκεφτούμε και θα δούμε», είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags