Διονύσης Δεσύλλας: Ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά προβληματικός μακριά από το ΟΑΚΑ και πως η ευθύνη για αυτό είναι συνολική ενώ στάθηκε και στην επιλογή Λημνιού που δεν βγήκε.
Διαβάστε επίσης...

«Από τις χειρότερες εμφανίσεις που θυμάμαι εγώ μέσα στην χρονιά σίγουρα, μπορεί και τα τελευταία χρόνια γενικά από τον Παναθηναϊκό. Κλασικός εκτός έδρας, με την διαφορά ότι χθες ήταν ακόμα χειρότερος από άλλα παιχνίδια. Δεν είδα αντιδράσεις, εντάσεις είδα ελάχιστες, δεύτερες μπάλες έπαιρνε συνέχεια ο ΠΑΟΚ. Ο μοναδικός που διακρίθηκε ήταν ο Ντραγκόφσκι, οι χαφ του ήταν σε κακή ημέρα, ο προπονητής του επίσης. Φώναζε στο ημίχρονο ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε αλλαγές στα χαφ. Συνεχίζει να είναι προβληματικός έκτος ΟΑΚΑ και αυτό είναι ένα ζήτημα. Από εκεί που ήταν καβάλα, με αυτή την ήττα μπαίνει σε μπελάδες για την δεύτερη θέση. Ήταν απογοητευτικός και σε αυτό έχουν ευθύνη όλοι. Όπως ο Βιτόρια πιστώνεται τα καλά, έτσι έχει και ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του», ανέφερε σχετικά.
Ο Διονύσης Δεσύλλας επισήμανε ότι δεν βγήκε στον Βιτόρια η επιλογή του Λημνιού στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς δεν εκτέθηκε αλλά ούτε και απείλησε από εκεί, ενώ παράλληλα εκτίμησε πως στον φετινό Παναθηναϊκό δεν μπορείς να έχεις καθόλου εμπιστοσύνη αφού εκεί που πάει να «στρώσει», παθαίνει… καθίζηση.
