Νίκος Αθανασίου: Θέμα απόδοσης αλλά και νοοτροπίας, κυρίως, έθεσε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.
Διαβάστε επίσης...

«Άθλια η εικόνα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, πάρα πολύ κακή εμφάνιση, πάρα πολύ κακή νοοτροπία. Όταν τα φέρνει έτσι η ζωή και προηγείσαι με 1-0 στο 3’, από μια ωραία κομπίνα, αλλά γυρίζεις πίσω, ακόμα και αν έχουν οπισθοχωρήσει από ένστικτο οι παίκτες του, είναι ευθύνη του προπονητή να μην συμβεί αυτό. Έδειξε νοοτροπία μικρής ομάδας. Φαινόταν ότι ο ΠΑΟΚ θα το βρει το γκολ, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο, ότι θα βρει κι άλλο.
Δεν γίνεται πριν από μια εβδομάδα να υπάρχει άλλη εικόνα κόντρα στην ίδια ομάδα. Οδηγία πάντως να γυρίσουν πίσω δεν υπήρξε από τον Βιτόρια. Έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία χθες, ήταν δώρο το διπλό του Ολυμπιακού και τώρα θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει ένα διπλό επί της ΑΕΚ για να είναι η μπάλα στα δικά του πόδια», είπε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου εστίασε στο γεγονός ότι, σε δέκα παιχνίδια εκτός έδρας μέσα στο 2025 ο Παναθηναϊκός έχει επτά ήττες και καμία νίκη, ενώ χειρότερη συγκομιδή παρουσιάζει μόνο η Λαμία.
