Δημοσίευμα από τη Λατινική Αμερική αναφέρει ότι ελληνική ομάδα εξετάζει τον 31χρονο μέχρι πρότινος επιθετικό της Παλμέιρας, Ντέιβερσον!

Ο Βραζιλιάνος φορ είναι ελεύθερος στην αγορά, με χρηματιστηριακή αξία 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ το βιογραφικό του είναι εξαιρετικά πλούσιο με παρουσία μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως η Κολωνία, η Λεβάντε, η Αλαβές και η Χετάφε.

Στο εν λόγω δημοσίευμα δεν γίνεται ονομαστική αναφορά στην ομάδα από την Ελλάδα που εξετάζει τον Ντέιβερσον. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που βρίσκεται σε αναζήτηση φορ είναι ο Παναθηναϊκός. Χωρίς πάντως να προκύπτει κάτι περαιτέρω. Για την ώρα τουλάχιστον.

Πάντως από το περσινό καλοκαίρι και τις μεταγραφές των Βιτάλ και Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει καλούς διαύλους τόσο στην Βραζιλία, όσο και στην Αργεντινή. Εξάλλου και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρέσκεται στο να δουλεύει με ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική.Τη σεζόν 2011-12 στον ΑΠΟΕΛ ο Σέρβος τεχνικός είχε στο ρόστερ του 7 παίκτες από την Λατινική Αμερική (6 Βραζιλιάνους και 1 Αργεντινό). Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 πάλι δούλεψε με πολλούς αθλητές των εν λόγω εθνικοτήτων, έχοντας αυτή τη φορά στη διάθεσή του 3 Βραζιλιάνους και 1 Αργεντινό.