Νίκος Σταματέλος: Την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, υπογραμμίζοντας την κακή εικόνα των Ερυθρόλευκων ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και γενικότερα το γεγονός ότι οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ δεν δημιούργησαν απειλές στην εστία του Κοτάρσκι.
Διαβάστε επίσης...
«Ο Μεντιλίμπαρ τα έψαλε στο ημίχρονο και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και σήμερα στο Ρέντη καθώς πια ξέρουμε πως λειτουργεί ο Βάσκος. Μου προκαλεί εντύπωση που ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε τακτική ενώ εκείνος έλεγε ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι επιλογές του έχουν μια λογική αλλά χθες οι επιλογές του δεν λειτούργησαν και πρέπει να το παραδεχθούμε», ανέφερε.
Παράλληλα ο Νίκος Σταματέλος τόνισε ότι η βαθμολογία παρέχει ασφάλεια στον Ολυμπιακό καθώς και χωρίς νίκη από δω και πέρα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο ανέφερε ότι δεν πρέπει η ομάδα να πάρει έτσι τον τίτλο στα τελευταία ματς, αλλά με εμφανίσεις ανάλογες όλης της σεζόν.