Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανακοινώνει εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Βρέθηκε ο… εκλεκτός, αποφασίζει ο Κορμπεράν - Deal με 10αρι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 18:39:00

Ανακοινώνει εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Βρέθηκε ο… εκλεκτός, αποφασίζει ο Κορμπεράν - Deal με 10αρι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανακοινώνει εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Βρέθηκε ο… εκλεκτός, αποφασίζει ο Κορμπεράν - Deal με 10αρι!

Στο Λιμάνι... τρέχουν να φέρουν άμεσα στην Ελλάδα δύο ποδοσφαιριστές. Ποιοι ξεχώρισαν στην ερυθρόλευκη λίστα και ποιοι είναι οι δύο που μπορούν μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρίσκονται στην χώρα μας, εάν δώσει το "οκ"ο Ισπανός προπονητής.

Ολυμπιακός: Το σοκ του ταπεινωτικού αποκλεισμού από τη Μακάμπι Χάιφα έφερε αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό και έκανε τους πάντες στο Λιμάνι να συνειδητοποιήσουν ότι απαιτείται γερο ξεσκαρτάρισμα αλλά και μεταγραφές επιπέδου προκειμένου να διορθωθούν τα ουκ ολίγα κακώς κείμενα.

Ήδη οι Πειραιώτες κινούνται πυρετωδώς για να ενισχύσουν το ρόστερ του Κάρλος Κορμπεράν, έχοντας ρίξει το βάρος τους στην απόκτηση παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Τα ονόματα των Ένις Μπάρντι και Τζόρνταν Λάρσον κυριάρχησαν στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Μάλιστα θα μπορούσαν άνετα να χωρέσουν αμφότεροι στην ενδεκάδα, ανεβάζοντας επίπεδο το δημιουργικό κομμάτι του Ολυμπιακού, μιας και κόντρα στη Μακάμπι φάνηκε ξεκάθαρα η μεγάλη αδυναμία της ομάδας στον εν λόγω τομέα.



Ο Μπάρντι φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας τα εχέγγυα για να πάρει φανέλα βασικού κινούμενος είτε πίσω από τον σέντερ φορ είτε ως οκτάρι. Αντίστοιχα, ο Τζόρνταν Λάρσον (γιος του Χένρικ, ενός εκ των σπουδαιότερων επιθετικών στην ιστορία του σουηδικού ποδοσφαίρου) τελικά… χάθηκε, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει στη Σάλκε.

Ωστόσο οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού ψηλά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να παίζει και η περίπτωση του Φράνσις Αμούζου. Σε αντίθεση με τους Μπάρντι και Λάρσον, ο Αμούζου είναι κλασικός εξτρέμ, θέση στην οποία οι Ερυθρόλευκοι "φωνάζουν" για ποιοτική αναβάθμιση.

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Βέλγου -με ρίζες από τη Γκάνα- παίκτη, αν και η Άντερλεχτ κάνει ό,τι μπορεί για να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος από ενδεχόμενη πώλησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του Αμούζου είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, αρκεί ο Κάρλος Κορμπεράν να πεισθεί ότι πρόκειται για τον... εκλεκτό του και να "ανάψει το πράσινο φως". Παράλληλα, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να ζητήσουν συγνώμη από Μαρινάκη - Μη τους τρέξεις Κορμπεράν - Αν είναι γάτος και όχι τυφλός θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags