Άρης: Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ντένις που είχε αποκτηθεί το περσινό καλοκαίρι από τους «κιτρινόμαυρους» με στόχο να αποτελέσει μία επιλογή κάτω από τα γκολποστ που θα έβαζε ανταγωνισμό στον Χουλιάν Κουέστα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και γρήγορα μπήκε στον πάγο πέφτοντας τρίτος στην ιεραρχία, πίσω και από τον Μάριο Σιαμπάνη με την ΠΑΕ να λύνει το συμβόλαιό του.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, έπαιξε οχτώ φορές με τους Κίτρινους, τέσσερις για το πρωτάθλημα, δύο για το κύπελλο και ισάριθμες φορές για τα οκριματικά του Europa Conference League δεχόμενος 6 τέρματα ενώ τρεις φορές κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Denis Cesar De Matos.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι υπήρξε η λύση της συνεργασίας και με τον Θωμά Ναζλίδη που ήταν στο πόστο του team manager, μια κίνηση που δεν περίμενε σχεδόν κανείς.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Θωμά Ναζλίδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα», έγραψε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.