Τα τελευταία – μεταγραφικά κυρίως – νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα κυριαρχεί η επικείμενη έλευση του Χουάνγκ Ουί-Τζο, με τον οποίο θα ενισχυθεί η επιθετική γραμμή της ομάδας.

«Έρχεται μέχρι αύριο ο Χουάνγκ Ουί-Τζο που δίνει ποιότητα σε θέση που ήθελε να ανεβάσει ποιότητα και αυτό είναι δεδομένο. Και δεν τελειώνουμε εδώ! Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο μέχρι αύριο αναμένεται στην Ελλάδα, για να περάσει εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε ακόμα τέσσερις μίνιμουμ μεταγραφές. Πάει για εξτρέμ, παίκτη στα χαφ και δύο στην άμυνα (έναν κατά προτεραιότητα αριστερό μπακ) και έναν κεντρικό αμυντικό. Περιμένουμε και τον Βρσάλικο που είναι σχεδόν έναν μήνα εκτός. Για τον άξονα, ψάχνει έναν παίκτη που μπορεί να παίξει ως 6 και ως 8. Ανασταλτικά έχει μείνει μόνο ο Εμβιλά. Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως είναι αρκετές οι πιθανότητες ο Μαντί να αποχωρήσει».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν θα έχουμε εξελίξεις μόνο στους παίκτες που θα φύγουν αλλά και για όσους θα έρθουν. Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι μία περίπτωση που εξετάζεται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ο Σισέ, ο Μανωλάς, ο Μπα… Για τον Μανωλά υπάρχει εδώ και καιρό μία μεγάλη πρόταση για εκείνον από την Αραβία, δεν ξέρω τι θα συμβεί και αν θα επανέλθει η ενδιαφερόμενη για ομάδα για εκείνον…».

Για το αυριανό παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League, από τη στιγμή που ο Χουάνγκ Ιν-μπομ είναι εντάξει, η ενδεκάδα που είδαμε την προηγούμενη Πέμπτη συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι η ίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Με μοναδική εκκρεμότητα τον Μασούρα να διεκδικεί θέση βασικού στο αρχικό σχήμα.