Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Παρασκευής μια πολύ σημαντική μεταγραφή, μιας και ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Χουάνγκ, όντας δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ το βράδυ έκλεισε και το θέμα του Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συζήτησαν και αποφασίστηκε να παραμείνει στον Πειραιά. Υπέγραψε ανανέωση συνεργασίας μέχρι το 2024 με μειωμένες αποδοχές, όπως σας είχε γράψει το Sportdog.gr και από… αύριο κιόλας επιστρέφει στις προπονήσεις για να ανακτήσει την φυσική του κατάσταση και να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν!

Από εκεί και πέρα μετράει αντίστροφα για να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδος και ο Πάνος Ρέτσος!

Ο Έλληνας άσος περιμένει να περάσει από εξετάσεις και απομένουν τα τυπικά για να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που ανδρώθηκε. Μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα ο Ρέτσος θα είναι εδώ και από τον αγώνα με τον Αστέρα και μετά θα τεθεί στη διάθεση του Κορμπεράν.

Πάντως, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν ολοκληρώνει με Χουάνγκ και Ρέτσο τις μεταγραφές του, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη τρεις μεταγραφές στου Ρέντη. Εξάλλου, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη κυκλώσει μερικές περιπτώσεις που ξεχωρίζουν για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ ενίσχυση θα υπάρξει και στα μπακ!